Najlepsze baza zabiegowa w sanatorium blisko Warszawy.
-
Agnieszka K
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 lut 2015 11:08
- Staż sanatoryjny: 2
Najlepsze baza zabiegowa w sanatorium blisko Warszawy.
Chciałabym zasięgnąć opinii odnośnie najlepszego sanatorium w miarę blisko od Warszawy. Tak się nieszczęśliwie złożyło, że jestem świeżo po kolejnej operacji kręgosłupa i już się martwię gdzie mnie wyślą na rehabilitacje. Do tej pory nie miałam szczęścia jeśli chodzi o sanatoria i właściwie wracałam w jeszcze gorszym stanie niż wyjeżdżałam. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że ostateczna decyzja nie do mnie będzie należeć, ale tym razem nie chcę jechać w ciemno. Jest wątek - najlepsze sanatoria 2016 r- ale kuracjusze zapewne oceniali w nim całokształt . Dla mnie najważniejszym kryterium jest baza zabiegowa ! Marzę o przyzwoitej rehabilitacji która w końcu coś mi pomoże. Szeroko pojęta baza kulturalno - rozrywkowa w ogóle mnie nie interesuje. Zakwaterowanie, wyżywienie itp. to sprawy drugorzędne. Poradzicie coś ? Chodzi o konkretne ośrodki .
-
Agnieszka K
- Pomocny Kuracjusz

Re: Najlepsze baza zabiegowa w sanatorium blisko Warszawy.
-
zebra
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 lis 2014 17:10
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Warszawa na szpital uzdrowiskowy wysyła do Wieńca,Ciechocinek Kolejowy,Ustroń Równica,Polanica Wielka Pieniawa.Busko Włókniarz....chyba,ze jakieś nowe umowy w tym roku się pojawiły.
-
Agnieszka K
- Pomocny Kuracjusz