Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
pawel1974 pisze:Śniadanie od 7 do 7:30, Obiad od 13 do 13:30, kolacja od 17 do 17:30 i gitara
śniadania bym sobie odpuściła z uwagi na godzinę. W Inowrocławiu nawet na godz, 9 nie mogłam zdążyć, zresztą i tak nie było nic ciekawego na śniadanie.
Kolacja dobrze że wcześnie bo długi wieczór zostanie tylko prosto z zabiegów pewnie będziesz musiał biec. Ja często o 17 miałam basen i co ,od razu kolacja?
justi - nie przejmuj się, to dopiero pierwszy turnus tego hotelu, ja na prewencji byłam dwa razy i dwa razy jedynki miałam bez żadnych zaświadczeń. Przecież 6 osób z zaświadczeniami nie przyjedzie, czasami sa wskazania medyczne ale nie można zakładać że na każdy turnus przyjedzie 6 osób z jakimiś problemami, które upoważniają do jedynki....
Ciekawe kogo teraz zakwaterowali w tych jedynkach....
Zresztą do maja dużo czasu, zdążysz wyrobić jakieś zaświadczenie.
Bo najbardziej honorowany jest wpis w skierowaniu z ZUS-u ale taki to bardzo rzadko się trafia