Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzisiejsze moje dzwonienie zakończyło się fiaskiem
Właściwie byłam na to przygotowana.
A więc upłynęło 2 tygodnie jak wydzwaniam i jedyną propozycją morza było Świnoujście którego nie wzięłam.
Może kolejny tydzień będzie lepszy.
Chociaż biorąc teorię Eli,z którą zresztą się zgadzam,to w nadchodzącym tygodniu nie będzie żadnych zwrotów.
Życzę miłego weekendu
GIENIA pisze:Z tego co mi wiadomo w niektórych województwach jest tak , że już po otrzymaniu skierowania , mozna korzystać ze zwrotu .
Nie wiem jak jest u nas .Ale pewnie nie
Może ktoś z małopolski wie coś na ten temat ? bo jakoś straciłam ochotę do Nich dzwonić
Gieniu ja o to pytałam rok temu i pani powiedziała mi,że mając już przydział nie można starać się o zwrot.
Ja na Twoim miejscu jednak zadzwoniłabym aby się upewnić na 100% jak to z tym jest.
Minął rok i mogło się zmienić w tej kwestii.
Już pisałem kiedyś wcześniej w pomorskim NFZ jest tak ,że składając pierwszy raz o sanatorium o zwroty można pytać po 5-6 miesiącach czekania w kolejce. Nie ma składam ,otrzymuję numer i mogę starać się o zwrot.
sztani pisze:Już pisałem kiedyś wcześniej w pomorskim NFZ jest tak ,że składając pierwszy raz o sanatorium o zwroty można pytać po 5-6 miesiącach czekania w kolejce. Nie ma składam ,otrzymuję numer i mogę starać się o zwrot.
GIENIA pisze:Z tego co mi wiadomo w niektórych województwach jest tak , że już po otrzymaniu skierowania , mozna korzystać ze zwrotu .
Nie wiem jak jest u nas .Ale pewnie nie
Może ktoś z małopolski wie coś na ten temat ? bo jakoś straciłam ochotę do Nich dzwonić
Gieniu ja o to pytałam rok temu i pani powiedziała mi,że mając już przydział nie można starać się o zwrot.
Ja na Twoim miejscu jednak zadzwoniłabym aby się upewnić na 100% jak to z tym jest.
Minął rok i mogło się zmienić w tej kwestii.
Aniu ... wg kolejki pojadę październik , moze listopad .... jak juz pisałam , w tych miesiącach dostanę turnus z KRUSu .... mam nadzieje , ze nie zbiegna się terminem .... wcześniej raczej nie moge jechać ....
Moja znajoma z Poznania po raz pierwszy w życiu składała wniosek w czerwcu 2016 r , właśnie we wtorek wróciła bardzo zadowolona z pobytu w Kolejowym w Ciechocinku.