Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak się mieszka na miejscu to podjechac autobusem ,czy tramwajem to nie problem ,
ale jak sie ma np 100 km to juz jest problem,
jeszcze jak sie nie ma samochodu ,
Ja nie korzystałąm ze zwrotów ,ale mam zamiar skorzystac ,
i naprawde bede miala problem ,jak trzeba po to jechac do funduszu,
moze mogliby np przefaksowac do przychodni i tam mozna wydrukowac ,
wyslac piorytetem ,no nie wiem czy im bedzie zalezalo zeby komus pomóc
smakija wątpię aby zadali sobie odrobinę trudu .Wydzwaniam o zwroty od 2 stycznia i powiem Ci że mam wrażenia jak bym była w latach 80 -tych.Jeżeli wyjazd będzie w przeciągu 3 dni to żadna poczta tego nie dostarczy a jak wyjazd w poniedziałek a wydzwonisz w piątek to zostaje biegusiem do Łodzi, bo bez kwitu nie przyjmą .Zadzwoń do nich może jest możliwość że wyślą faksem do .upolowanego ośrodka i tam będzie na Ciebie czekało.Dzwoń do NFZ- kto pyta nie błądzi
mysle ,ze nie ja pierwsza w takiej sutuacji ,
ciekawa jestem ,czy ktos dostal skierowanie inaczej niz odbiór osobisty,
moze ktos sie odezwie ,i powie ,
ciekawa tez jestem ,czy np moze odebrac osoba obca /kolezanka /
bede dzwonic za miesiąc ,narazie do końca lutego nie moge jechac to zobaczymy
Koleżanka teraz ze mną jechała "last minute",Nie odbierała niczego w NFZ - wysłali bezpośrednio do obiektu,wcześniej informując ich o całej sytuacji.
Okres świąteczny nie sprzyjał zdecydowanie korespondencji listowej.
To świetne te zwroty i chyba w dniu decyzji skierowanie dochodzi do adresata .W łódzkim sa to skierowania których termin rozpoczęcia leczenia jest krótszy niż 14 dni, więc termin 14 dni na dostarczenie skierowania jest nie realny