Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
jak jest do wyjazdu przynajmniej tydzień to zdązą poleconym,
sama bym przypilnowalą na poczcie i odebrala ,
ale jak jest 3 dni to pozostaje zeby sie nie wlec do Lodzi-
wyslac do konkretnego osrodka ,
no ale czy to jest praktykowane w naszym funduszu ,
w kazdym sa jakies osobne prawa ,czasami nie mozna za tym trafic
Felice teoretycznie masz racje ale jak to wygląda w praktyce Jutro od rana telefony w dłoń .Musze coś na luty wydzwonić bo perspektywa spędzenia zaległego urlopu w domu jakoś mi się nie uśmiecha.Bierzemy co dają , tylko nie Solec i nie wiem czego jeszcze Ratuj Feli
Wiesz że jeżeli chodzi o sprawy sanatoryjne to jestem zielona wiec doradz czy dzwonic cały czas czy poczekać .Qurde jeszcze polskich znaków nie mogę stawiac na tym lapku
Tak własnie wydedukowałam z wpisów że ludziska wyjeżdżają 13-19 luty do Inowrocław, Ciech ., Polańczyk, Polanica a od 2-3 Kołobrzeg, Ustka.Teraz sobie pluje w brode bo była Ustka -Radość ale my liczyłyśmy na coś lepszego i się chyba przeliczyłyśmy.