Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Potwierdzam - nic, tylko jechać
Niezłą robicie reklamę temu kurortowi, więc pewnie będzie więcej chętnych aby odwiedzić Olecko.
Powinniście mieć specjalne względy u Dyrekcji za takie wspaniałe opisy na tym Forum... no i te drinki za free
też myślę, że jakieś dodatkowe gratisy wypowiadającym się tutaj kuracjuszom się należą. Zwłaszcza, że mam wrażenie, że pracownicy tu zaglądają więc wiedzą co się pisze o sanatorium.
niedługo pewnie miejsca dla komercji będą musieli szykować!
jeżeli w tym ośrodku pojawi się oferta turnusów w rozsądnej cenie to sam chętnie ich odwiedzę jeszcze w tym roku i namówię innych. Chciałbym się dowiedzieć czy mają tam fajną salę typu świetlica, która jest dostępna aby móc się spotkać w mniejszym gronie? Czy w okolicy są fajne szlaki na długie spacery i czy tylko idzie się po płaskim terenie?
Maarek36 pisze:Potwierdzam - nic, tylko jechać
Niezłą robicie reklamę temu kurortowi, więc pewnie będzie więcej chętnych aby odwiedzić Olecko.
Powinniście mieć specjalne względy u Dyrekcji za takie wspaniałe opisy na tym Forum... no i te drinki za free
Oby specjalnymi wzgledami nie okazal sie dodatkowy zabieg pod tytulem.......lewatywa
Maarek36 pisze:jeżeli w tym ośrodku pojawi się oferta turnusów w rozsądnej cenie to sam chętnie ich odwiedzę jeszcze w tym roku i namówię innych. Chciałbym się dowiedzieć czy mają tam fajną salę typu świetlica, która jest dostępna aby móc się spotkać w mniejszym gronie? Czy w okolicy są fajne szlaki na długie spacery i czy tylko idzie się po płaskim terenie?
Jest sala telewizyjna z duzym stolem przylegajaca do baru i sali dyskotekowej zamykana oraz na sali dyskotekowej loze.Jesli chodzi o szlaki nic nie powiem co moze powiedziec wujek google.Latem mysle ze jest tu pieknie.Teren plaski.(Mazury)
woytek pisze:Kawa z fryyyy oni mnie z tego baru nie wgonią
Zabiegi masz czesto( 6 zabiegow dziennie) wiec nie wiem.czy uda Ci sie z miejscowka w barze.Obowiazuje dyscyplina w kwestii punktualnosci zabiegow.No.moze jest mile widziana.bo jesli nie zdazysz.( rozne stany zdrowia) to wykonaja ale wtedy robi sie zamieszanie . Punktualnosc mile wskazana.A kawa przyznam.porzadna.nie lura .Na nogi stawia nawet bez zabiegow.