Hotel Olecko marzec 2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: pawel1974 »

Anka1084 pisze:Nieźle sześć zabiegów... duzo. Zazwyczaj Zus daje po pięć zabiegów , no moze zalezy ile te zabiegi trwają. Juz sie ciesze na samą mysl o wyjeździe :D
Jeżeli relax ćwiczenia można zaliczyć do zabiegów to może i 6. Ja mam wirówkę co drugi dzień na przemian z prądami. To tak np wirówka, laser, ćwiczenia w grupie, ćwiczenia na nogi, rowerek, relax .
forumowicz

Post autor: forumowicz »

no z opisow naszych ludzi w olecku :lol: :lol: :lol: jest naprawde dobrze zeby nie napisac bardzo dobrze ;)
forumowicz

pawel czyli ogolnie jest lux ;) jak bedzisz mial chwile cyknij jak wyglada lzienka :)
forumowicz

Jeżeli komuś bardzo na zabiegach zalezy i miejsce zamieszkania daje taką możliwość to warto zdecydować się na prewencje ambulatoryjna. Ja taka miała w ubiegłym roku i przez 24 dni zabiegowe miałam 160 zabiegów bez relaksacji i tych wszystkich pogadanek bhp-powych j i dietetycznych. Gwoli sprawiedliwości dodam że krio na każde kolano miałam liczone oddzielnie więc gdyby uznać krio jako jeden zabieg to będzie mniej - 144. Ale to i tak więcej niż w sanatorium stacjonarnym.

Tylko ze przy ambulatorium sie nie wyjezdza niestety wiec jak komuś zalezy przy okazji na wypoczynku to ambulatorium nie dla niego.
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I w końcu bułeczki były na śniadaniu hehe :D :D tak więc idzie ku dobremu :D :D :D
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

Paweł od której zaczynają się u ciebie zabiegi i do której; także w w sobote.
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

woytek pisze:Paweł od której zaczynają się u ciebie zabiegi i do której; także w w sobote.
Od 9 albo od 9:40, ostatnie ćwiczenie 15:15, ale to dobrze bo czas szybciej leci a w sobotę już 10 11 jest fajrant :D
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

pawel1974 pisze:
woytek pisze:Paweł od której zaczynają się u ciebie zabiegi i do której; także w w sobote.
Od 9 albo od 9:40, ostatnie ćwiczenie 15:15, ale to dobrze bo czas szybciej leci a w sobotę już 10 11 jest fajrant :D
to piękny grafik masz ,
forumowicz

w sobote super :)
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Casandra pisze: Ja taka miała w ubiegłym roku i przez 24 dni zabiegowe miałam 160 zabiegów bez relaksacji i tych wszystkich pogadanek bhp-powych j i dietetycznych.
A ja miałem 202 zabiegi w ciągu 24 dni w sanatorium Kolejowym w Ciechocinku bez szkoleń i "tych wszystkich pogadanek bhp-powych j i dietetycznych." Chyba sporo jeśli ma być poprawa zdrowia?
Zablokowany