Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Medi , na turnusie , gdy ja byłam , to już dochodziło do kłótni między kuracjuszami , a wspomnianą przeze mnie panią . Efekt był taki , że już w drugim tygodniu turnusu kawiarnia świeciła pustkami .
Najstarsza pani , po kilku dniach zapraszała na jadalni do kawiarenki .
Ela46 pisze:Witaj ja osobiście Niwę Polecam,, Bo byłam tam osobiście;) Pozdrawiam;)
A ja powinnam napisać że nie polecam bo ....dla mnie miejsca zabraknie Wszyscy wiedzą że Niwa jest najlepsza w Kołobrzegu A kto twierdzi że jest inaczej jest ....co najmniej dziwny Pozdrawiam wszystkich miłośników Kołobrzegu i Niwy
MaKa1 pisze:Oczywiście ,że Niwa jest najlepsza ....tylko ta pani ...mogłaby już pójść na emeryturę
Pozdrawiam sympatyków Niwy
A ja byłam i w Niwie i w Horyńcu -i jestem pewna w Horyńcu są lepsze zabiegi ,atmosfera ,personel..... -wszystko zależy kto po co jedzie do sanatorium Horyniec górą Do NIWY ja niechcę już jechać.
Gaba pisze:
A ja byłam i w Niwie i w Horyńcu -i jestem pewna w Horyńcu są lepsze zabiegi ,atmosfera ,personel..... -wszystko zależy kto po co jedzie do sanatorium
Atmosfera i personel w Kołobrzegu nie do zarzucenia . Zabiegi - zależy czego ktos oczekuje i potrzebuje .
To prawda , zależy po co kto jedzie .... jedni potrzebują mokrych zabiegów , siarki , basenu ... inni mają na to przeciwwskazanie . Jednym słuzy tylko górski lub nizinny klimat , innym szkodzi ... jednym potrzebny Horyniec , czy Szklarska , bądź Iwonicz , kolejni mogą być kurowani jedynie w nadmorskich ...
MaKa1 pisze:To trzeba mi się chyba wybrać do Horynca
Nigdy Nie mam zamiaru dymać 3 km do najbliższego sklepu Śpiew ptaków to nie dla mnie ,wolę muzyczkę w Mesko Nie ,nie i jeszcze raz nie Zostaję przy Kołobrzegu