Lubelski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Lubelski NFZ

Post autor: maria123 »

Nie smuć mnie Janku. :(
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2014 10:12
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: zyrafa48 »

Dzień dobry,
zaczynam tydzień z nr 4735.
Mario nie smutaj, jeszcze miesiąc i marzec. A w marcu wiosna no i przydział do sanatorium. Czego Tobie i sobie ;) życzę. Pozdrawiam cieplutko.
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2016 15:53
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pysiunia22 »

Witam mam pytanie składałam papiery do NFZ DO SANATORIUM NA kręgosłup a przydzielono mi CHOROBĘ REUMATOLOGICZNĄ.O CO CHODZI bo niewiem 1raz złozyłam do NFZ.Anumer mam 27698 i jestem na liście oczekujących.prosze o podpowiedz ;) :)
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 4 razy

Post autor: p-siak »

Pysia, mam tak samo.Ostatnio miałem neurologia a teraz reumatologia.Też byłem zdziwiony.Dlaczego tak:nie wiem.
U mnie 26 tys. numer.Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22

Post autor: jan19557 »

Nie smutajcie się . To bez znaczenia. Ważne gdzie dostaniecie przydziały na 2018. Z każdego z nich możecie trafić w to samo miejsce. Powodzenia.
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

Dziwne i podobne- mi lekarka wypisała skierowanie na kręgosłup a z NFZ przyszły wieści, że wyslą mnie z powodów laryngologicznych. nie rozumiem, ostatnio faktycznie byłam w sanatorium z powodu nawracających chorób gardła i krtani, moze juz zaszufladkowali sanatoryjnych recydywistów.
Tadek7775
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 mar 2014 07:39
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Tadek7775 »

Celinka52 pisze:Dziwne i podobne- mi lekarka wypisała skierowanie na kręgosłup a z NFZ przyszły wieści, że wyslą mnie z powodów laryngologicznych. nie rozumiem, ostatnio faktycznie byłam w sanatorium z powodu nawracających chorób gardła i krtani, moze juz zaszufladkowali sanatoryjnych recydywistów.
Lekarz we wniosku może Ci wystawić leczenie dwóch schorzeń i być może tak lekarka wystawiła wstawiając jako pierwsze schorzenie kręgosłupa. Natomiast lekarz balneolog w NFZ na podstawie dokumentacji uznał, że priorytetem u Ciebie jest schorzenie laryngologiczne i tak Cię ustawił.
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03

Post autor: maria123 »

Czyżby dzisiaj nie pracował lubelski NFZ :?: :lol: Rano numerek mój troszkę podniósł w górę, teraz powrócił do normy. :lol: Wygląda na to, że nie pracują :o :o :o
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2016 15:53
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pysiunia22 »

grzegorzgg67 pisze:Pysia, mam tak samo.Ostatnio miałem neurologia a teraz reumatologia.Też byłem zdziwiony.Dlaczego tak:nie wiem.
U mnie 26 tys. numer.Pozdrawiam.
Witam a wiadomo gdzie mi dadza czy moge se wybrac jak to jest bo jade 1wszy raz Nfz pozdrawiam ;)
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

No tak dobrze to jeszcze nie ma żebyś mogła sobie wybrać.Jedziesz tam gdzie Cię poślą :) ,ale nie martw się każde miejsce ma swój urok.Pozdrawiam :kwiat:
ODPOWIEDZ