Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Nianiu.
Nie mogę gadusiać, bo czas mnie goni, szczególnie że muszę 2 razy wyjść.
Jutro będę musiała nadgonić dzisiejsze nieobecności.
Pozdrawiam.
Witam pogaduchy
A ja disiaj nie mam koncepcji na dzień,chyba się wyrwę w odwiedziny ,coś ostatnio szwędacz mi się włącza i nie mogę usiedzieć spokojnie
Chłopaki z rodzicami ja mam luz
Też jest ślisko napadało takiego mokrego na bałwany w sam raz.
U mnie bałwana nie da się zrobić
Coś pada i dużo wody z dachu leci
Oj będzie lodowisko wieczorem....trzeba w domu grzecznie siedzieć ,coby w gipsie nie wylądować
Nutka pisze:Alu...o logice,to ja nie mówię
Gdzie logika i pogaduchy
Pozytywnie kochana....pozytywnie
dziś od rana wypala oczy (słońce) więc i pozytyw jakiś to jest ... "kochana" dobrze,że nie "kochaniutka" to ma takie komiczne zabarwienie... ( jarmark i przekupki) wypisz, wymaluj