Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Myślę że SAN ale ja odpadałam bo mnie buty bolały Były różne inne lokale ale zawsze powrót do SAN-u Świnoujście jest cudne ale tam myślę sobie że wskazany wypad większą grupą.Amber jest tani , tez się sporo dzieje a papu wyśmienite.Dobra tania baza wypadowa a i od rana jakiś zabieg wpada w cenie.
Myślę że to podobny standard .Przeanalizuj położenie , cenę,zabiegi.Chyba Zorza nie ma w cenie 3 zabiegów .Teraz powiem ponownie , ponoć Zorza jest elegantsza ale tam nie byłam .Znajoma zna jeden i drugi . Amber taki bardziej rozrywkowy na solówki - to jej słowa.Gdzie nie wybierzesz myślę że będzie cudnie.Jak ja Ci zazdroszczę .Sama ostatnio dokonuje samych kiepskich wyborów, więc już nic nie mówię
AgaC pisze:Cena- no myślę ,że do 160 zł za dobę z wyżywieniem. Pomoże ktoś?
Witaj Aga - muszę Cię spytać czy to cena dla jednej osoby czy dla dwojga za dobę w hotelu, sanatorium czy może SPA?
Jako "łowca okazji" turnusowych zupełnie nie mam pojęcia, ile kosztuje normalny pobyt komercyjny? Pozdrawiam
Truskawiec na Ukrainie.
100 km od granicy.
Stawka dobowa w SPA od 110 do 130 w apartamencie jednopokojowym - zależnie od sezonu.
Wyposażenie od aneksu kuchennego po sejf.
3 posiłki - śniadanie bufet szwedzki.
Zabiegów skolko ugodno.
Bez basenu - trzeba się pofatygować do sąsiada. Za drobną opłatą.
...
pozdrawiam po starej ...........
Marku, za osobę. Pomyslalam, ze za pokoj 2 osobowy mogę zaplacic do 320 zl za dobę.
Tym razem zalezy mi na fajnym miejscu, kwestia zabiegów nie jest istotna. Samo SPA to nie dla mnie, bo się nudzę
Felice... no w sumie na Hiszpanię zawsze jest dobry czas Ale teraz mam jednak parcie na Polskę