CRR Horyniec czy NIWA Kołobrzeg ?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 2 razy

Re: CRR Horyniec czy NIWA Kołobrzeg ?

Post autor: Gaba »

medi pisze:
MaKa1 pisze:To trzeba mi się chyba wybrać do Horynca :roll:
Nigdy :evil: :evil: :evil: Nie mam zamiaru dymać 3 km do najbliższego sklepu :roll: Śpiew ptaków to nie dla mnie ,wolę muzyczkę w Mesko ;) :twisted: Nie ,nie i jeszcze raz nie :D :D :D Zostaję przy Kołobrzegu :serce: :serce: :serce:
3 km do sklepu :?: chyba pomyliłeś z Jedlcem :lol: ,albo chodziłeś jak samochód :lol: -do sklepu jest blisko -tunelem pod torami i już ...ale Tobie nie o sklep chodzi ;)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 255 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

janek_ pisze:Czy ktoś się orientuje, czy na turnusie w Niwie przydzielają kuracjuszom kriokomorę?
Nadal jest nieczynna .
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Nie pomyliłeś tylko pomyliłaś :lol: :lol: Wieś mam na co dzień ,zielonego pod dostatkiem więc jak mam gdzieś spędzić te trzy tygodnie to wolę miasto i to tyle w temacie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nie samymi zabiegami człowiek żyje :roll:
Bietka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: Bietka »

A ja kocham Horyniec, bo jako warszawianka kocham zieleń i ciszę a i zabaw tam nie zabraknie. Kołobrzeg to dla mnie wielki jarmark. Byłam w Arce ale wole Horyniec. Na szczęście różnimy się bo inaczej Horyniec byłby wielkim jarmarkiem.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

I dobrze ...dzięki temu mogę liczyć na miejsce w Niwie za dwa lata :D :D :D :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 255 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

A ja chcę , aby mój KRUSIK wysłał mnie w tym roku do mojej ukochanej SASANKI w Świnoujściu :serce:
moim zdaniem to najlepszy KRUSowski ośrodek , jak i najpiękniejsze miasto :serce:
Dobrze , ze nie wszyscy tak myśla , bo do Sasanki byłyby odległe terminy ;)
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

medi pisze:Nie pomyliłeś tylko pomyliłaś :lol: :lol: Wieś mam na co dzień ,zielonego pod dostatkiem więc jak mam gdzieś spędzić te trzy tygodnie to wolę miasto i to tyle w temacie. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nie samymi zabiegami człowiek żyje :roll:
Ja jestem z pomorskiego....to chyba wszystko tłumaczy :lol: a i miasta mam dosyć ;) ,więc ja jadę tam gdzie są super zabiegi :?:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jak dla mnie zabiegi w Niwie są bardzo dobre ,rehabilitanci są bardzo mili .Nic złego nie mogę powiedzieć też o paniach na recepcji czy pielęgniarkach .Na stołówce obsługa super .Nie mam zamiaru sprawdzać jak jest w Horyńcu ,dość mam eksperymentalnego wyjazdu do inowrocławskiego Energetyka na "obóz przetrwania" a nie na rehabilitację .
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

medi pisze:Jak dla mnie zabiegi w Niwie są bardzo dobre ,rehabilitanci są bardzo mili .Nic złego nie mogę powiedzieć też o paniach na recepcji czy pielęgniarkach .Na stołówce obsługa super .Nie mam zamiaru sprawdzać jak jest w Horyńcu ,dość mam eksperymentalnego wyjazdu do inowrocławskiego Energetyka na "obóz przetrwania" a nie na rehabilitację .
To Ty jedź do Niwy ,a ja do Horyńca -chociaz nie zajmiesz mi miejsca:) ;)Twoja strata :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

No popatrz ,popatrz ,ja tak samo myślę o Tobie :twisted: :lol: :lol: Twoja strata :mrgreen: :mrgreen:
ODPOWIEDZ