Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
pysiunia22 pisze:
Witam a wiadomo gdzie mi dadza czy moge se wybrac jak to jest bo jade 1wszy raz Nfz pozdrawiam
To jest właśnie wielka niewiadoma. Ja już kolejny raz (szósty) mam takie marzenie że dostanę przydział w jakimś uzdrowisku w Kotlinie Kłodzkiej i jak do tej pory to tylko marzenia.
Dostaniesz tam gdzie w danym roku Lubelski NFZ ma podpisane umowy. Kiedyś taka informacja była na stronie LNFZ. Myślę że w Twoim przypadku pewne info będzie za ok. 18-20 miesięcy.
Pozdrawiam
Dzień dobry,
dzisiaj mija rok od złożenia wniosku o sanatorium. Obecnie mam nr 4609 .
Dziewczyny też chętnie bym pojechała do Świnoujścia. Szkoda, że jest tak daleko, to prawie 1000 km. Ciekawe czy jest połączenie lotnicze z Lublina (tzn. Świdnika). Pozdrawiam
zyrafa48 pisze:Dzień dobry,
Dziewczyny też chętnie bym pojechała do Świnoujścia. Szkoda, że jest tak daleko, to prawie 1000 km. Ciekawe czy jest połączenie lotnicze z Lublina (tzn. Świdnika). Pozdrawiam
Ja będziesz żyrafko48 leciała, to weź mnie ze sobą, bo już jestem zmęczona .
dojadę te 100 km do Świdnika i polecimy
zyrafa48 pisze:Dzień dobry,
U mnie rocznica jutro mam nr 5916
Wynika z tego że reumatologia ma krótszą kolejkę może dlatego komu mogą to kwalifikują na reumatologię.