Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja też będę w tym terminie w Kołobrzegu ale w Perle Bałtyku. Myślę, że z Perły do Lecha nie jest daleko.Ja mam turnus od 27.06.2013 do 20.07.2013. Bylam już w Kołobrzegu dwa razy. Zawsze wróciłam wypoczęta i zadowolona. Termin i miejsce super.
To pewnie ten co jedzie z Zakopanego. Ja będę nim wracać 19.07, bo prosto z turnusu jadę do Kępna na wesele. Pozdrawiam. Odezwij się, może się spotkamy w Kołobrzegu?
witam,ja moze tez sie dołacze do wspólnej kawy jesli przyjmiecie faceta Ja jade do Kołobrzegu juz 3 raz.mam termin od 22 czerwca do 13 lipca do Rawaru.Jade samochodem z Rzeszowa.Pozdrawiam miłe Panie
Dzień dobry, szkoda że będziecie w Kołobrzegu wcześniej niż ja! Ja jadę z Krakowa do ARKI od 16 lipca. Na razie planuję przejazd PKP ale są też inne opcje, mam jeszcze sporo czasu. Dobrze znam Kołobrzeg bo byłam już chyba 7 czy 8 razy w różnych ośrodkach ( MESKO, KORMORAN, SAN,...) Pozdrawiam.