Paczka z Olecka
Re: Hotel Olecko marzec 2017
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 14
ja bym na twoim miejscu odpuścił sobie min, 3-4 miesiące po zabiegu, skonsultuj to lepiej ze swoim neurochirurgiemkaska pisze:Kurczę trochę się martwię, bo ja będę miesiąc po operacji i do Olecka. Ciekawe jak zniose te wszystkie ćwiczenia.
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Staż sanatoryjny: 1
Ja jestem 2 m-ce po i załama pełna. Bądź ostrożna i reaguj na ból. Lekarz jakis jest zawsze na miejscu i mozna zabieg zmienic lub poinformować. o bólu. osobę. prowadzaca.Nie milczeć. Ja zle zrobiłam i jest jak jest.Większośc ludzi jest tu już po operacji 6 m-cy .U nich jest w miarę. ok.Swoja drogą nie powinien zus wysylac ludzi tak wczesnie moim zdaniem.Nie trzymać się twardo magicznej liczby 182kaska pisze:Kurczę trochę się martwię, bo ja będę miesiąc po operacji i do Olecka. Ciekawe jak zniose te wszystkie ćwiczenia.
- woytek
- Super Kuracjusz

-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Ja nie miałam takowego wpisu.Lekarz z Zus powiedział. że powinnam dopiero w kwietniu.Zezwolil jednak w momencie jak okazalo sie że mija magiczne 182 dni.woytek pisze:w karcie wypisu z szpitala powinno być na pisane od kiedy można zacząć rehabilitację ,ja miałem po ostatniej 6 miesięcy i ZUS się dostosował,
.
M
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Kaska !Wojtek ma rację. Spróbuj to odwlec w czasie.aMniej stresu i bólu!woytek pisze:ja bym na twoim miejscu odpuścił sobie min, 3-4 miesiące po zabiegu, skonsultuj to lepiej ze swoim neurochirurgiemkaska pisze:Kurczę trochę się martwię, bo ja będę miesiąc po operacji i do Olecka. Ciekawe jak zniose te wszystkie ćwiczenia.
Aha! A na obiad dziś gołąbki!!!!!!
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Dzięki ! Liczę na to.Anka1084 pisze:Po rehabilitacji tak jest , ze czujesz sie gorzej . Poprawa moze byc pozniej, zdrowka zyczeOrfeusz pisze: Ja do domu chętnie wrócę a do OLECKA jak napisałam wyżej .
W tej chwili czuję się prawie jak przed operacja.czyli paskudnie.Jest gorzej jak było przed zabiegami
.. Mam zmianę zabiegów .Mocno przekroczylam granice bólu.
-
Dominika 900
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 gru 2016 14:39
- woytek
- Super Kuracjusz

ja przeszedłem 4 zabiegi i za każdym razem lekarz z partyzanta wpisywał od kiedy rehabilitacja, może wystarczy podpowiedzieć to swojemuOrfeusz pisze:Ja nie miałam takowego wpisu.Lekarz z Zus powiedział. że powinnam dopiero w kwietniu.Zezwolil jednak w momencie jak okazalo sie że mija magiczne 182 dni.woytek pisze:w karcie wypisu z szpitala powinno być na pisane od kiedy można zacząć rehabilitację ,ja miałem po ostatniej 6 miesięcy i ZUS się dostosował,![]()
.
M