Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Paweł, Orfeusz wielki pokłon w Waszą stronę za tak obszerne sprawozdania Przez jakiś czas mnie nie było więc lektura godnie zaspokoiła ciekawość Oleckiem!
entropia pisze:Paweł, Orfeusz wielki pokłon w Waszą stronę za tak obszerne sprawozdania Przez jakiś czas mnie nie było więc lektura godnie zaspokoiła ciekawość Oleckiem!
Orfeusz pisze:
Ja nie miałam takowego wpisu.Lekarz z Zus powiedział. że powinnam dopiero w kwietniu.Zezwolil jednak w momencie jak okazalo sie że mija magiczne 182 dni.
.
M
ja przeszedłem 4 zabiegi i za każdym razem lekarz z partyzanta wpisywał od kiedy rehabilitacja, może wystarczy podpowiedzieć to swojemu
Nie mam siły już na to.Zabieg miałam w Olsztynie .ja jestem z Bialegostoku.Mam dość kursowania.Mam mieć jeszcze kontrolny tomograf ale to na koniec zwolnienia.Jak jest tak musi być.
kaska pisze:Kurczę trochę się martwię, bo ja będę miesiąc po operacji i do Olecka. Ciekawe jak zniose te wszystkie ćwiczenia.
Kasia ja na Twoim miejscu przyjechalabym sie do ZUSu , oni jak Ciebie kierowali do sanatorium nie mogli wiedziec , ze czeka Ciebie kolejna operacja w marcu . Ja jak byłam u orzecznika on mnie skierował po 6 ms od operacji , z tym ze powiedział ze gdyby była kolejna operacja papiry z sanatorium mam odesłać z powrotem do nich . Najlepiej przejedź sie osobiście , lub tez zadzwon do ZUS i sie zapytaj co masz robic .
Rozmawiałam z lekarzem prowadzącym i pytałam się czy nie będzie przeciwwskazań powiedział, że nie. Tylko czy ja dam radę? Zobaczę jak będę się czuła po operacji zawsze zdążę jeszcze przełożyć ten wyjazd. Tylko fajny turnusik się szykuje więc szkoda by było