Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
no teoretycznie to dzie .... bo tak biało i czysto jak w kabinie prysznicowej ( chyba , że ktoś ma inny kolor )
a praktycznie to nie łażę za nią ( za tą wiesną ) to skąd mnie to wiedzieć co robi w lutym
malgorzatas pisze:Dzisiaj jestem bardzo pozytywnie nastawiona do życia....Straszna Siła we mnie Drzemie bez siekiery nie podchodź
...jeszcze pół szklanki i dwa trupy w przedpokoju ..."
no poczułam się jak u Małgosi w domku
Miłego Dnia mówię ja jako prawie wróżka
na zielono bo wiosna puka tylko szkoda , że w białym kolorze
no prawie jak ta orleańska
Witaj wielka Wyrocznio nie mówiłaś, że daltonistką jesteś...
Mamy wróżkę (spełniło się-wtorek,Margolciu)
i mamy Kobietę Wodza też wielka była ta Orleańska
ale deska nie koń ....czeka na Cię