CRR Horyniec czy NIWA Kołobrzeg ?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 29 sty 2010 13:46
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: CRR Horyniec czy NIWA Kołobrzeg ?

Post autor: Gaba »

medi pisze:No popatrz ,popatrz ,ja tak samo myślę o Tobie :twisted: :lol: :lol: Twoja strata :mrgreen: :mrgreen:
...Ja juz byłam w Niwie- -,wiec wiem co mówie ,a Ty w Horyńcu nie ,więc nie wiesz co tracisz ;)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Nie muszę tam być by wiedzieć że nie mam ochoty na spędzenie 3 tygodni na tzw: zadupiu.
pysiunia22
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 lut 2016 15:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pysiunia22 »

Też tak myślałam że Horyniec to zadupie jak wjechałam w miasto myślę sobie gdzie mi popadło 1 i ostatni raz tu jestem.Ale jak zobaczyłam że są dobre zabiegi to powracam poraz 3na jesień wole te zadupie :) niż Iwonicz krus bo tam zabiegi są do dupci okolica piękna. ;) pozdrawiam
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

W Kołobrzegu mam dwa w jednym :D :D :D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,fajnie się spieracie-sęk w tym że wszyscy macie rację-jeden lubi kwiatki,a drugi córkę...ogrodnika ;) wszystko więc zależy od tego kto gdzie mieszka,jaki ma charakter-typ usposobienia,styl życia etc,sam tytuł jest dość kontrowersyjny bo nie da się porównać wielkiego ruchliwego kurortu z małym sielskim miejscem,dobrze że są takie i takie miejsca,i jak widać z dyskusji-każdy ma inne upodobania-Pozdrawiam i Miłych Pobytów Życzę-Dużo Zdrówka :!: :!: :!:
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

medi pisze:W Kołobrzegu mam dwa w jednym :D :D :D
Nie masz BOROWINY :!: :!: SIARKI :!: :!: ...no tak masz ...miasto hi ,hi :lol: :lol:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A co ja diablica jestem żeby siarki do życia potrzebować :?: ;) :twisted: :lol: :lol:
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

medi pisze:A co ja diablica jestem żeby siarki do życia potrzebować :?: ;) :twisted: :lol: :lol:
Do zdrowia Medi do zdrowia ;) widać Ciebie choroby omineły :lol: Oby tak dalej :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jaśnie nam panujący KRUS jeszcze nigdy nic mi nie dał na piękne oczy ,a jak widać już kilka razy się było w sanatorium ...w tym dwa razy na cito :evil: :evil: :evil: Ale żyję ,nie marudzę że boli :twisted: ...i tańczę nawet jeżeli do pokoju na bosaka muszę wrócić :x :twisted: :twisted:
Gaba
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

medi pisze:Jaśnie nam panujący KRUS jeszcze nigdy nic mi nie dał na piękne oczy ,a jak widać już kilka razy się było w sanatorium ...w tym dwa razy na cito :evil: :evil: :evil: Ale żyję ,nie marudzę że boli :twisted: ...i tańczę nawet jeżeli do pokoju na bosaka muszę wrócić :x :twisted: :twisted:
Na bosaka :?: :shock: to mi sie jeszcze nie zdażyło :lol: :lol: :lol: a bywało różnie :lol: :lol:
ODPOWIEDZ