Żegiestow Wiktor,27.02-20.03.2017 wyjazd z Siedlec.
Re: Żegiestow Wiktor,27.02-20.03.2017 wyjazd z Siedlec.
Witam i dziękuję za informację.Tak,masz rację,miejsce piękne,tylko ta pora roku.A co do Zakopanego,to na miejscu się zobaczy,która trasa pojadę.Mam nadzieję,że w marcu będą drogi przejezdne.Dzięki i pozdrawiam.
A wiesz, że Rysy okazały się nie tak trudne do zdobycia, jak się obawiałam. "Za to" Orlą Perć przeszłam tylko od Świnicy do Zawratu.
Zazwyczaj jeździłam we wrześniu. Wtedy i pogoda spokojna i dzień jeszcze długi .... Jest co wspominać.
Dobranoc
Zazwyczaj jeździłam we wrześniu. Wtedy i pogoda spokojna i dzień jeszcze długi .... Jest co wspominać.
Dobranoc
Też tak słyszałem,że Rysy nie są trudne,ale jakoś nie było chętnych aby się że mną wybrać ,a samemu nie chciało mi się iść.Pojadę latem,bo właśnie chodzi o to,aby dzień był długi,co jest ważne kiedy się wybiera na długie wędrówki.
Byłam w tym sanatorium parę lat temu. Uważam, że jest super!! Fajne zabiegi, wszystko na miejscu w tym samym budynku. Super wody mineralne. Jedzonka bardzo dobre, takie same było dla z NFZ i dla prywatnych. Okolica piękna. Można się wyciszyć i wypocząć.Pokoje czyste, łazienki ekstra. Pozdrawiam
Witam i dziękuję za informację.