Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dominika 900 pisze:To wieszakow w szafie nie ma?A pozatym to jest jeszcze jakaś szafka na ubrania!?
W niektórych pokojach są tylko 2szt.My miałyśmy farta i mamy 6 szt.Na ubrania jest szafa ale mało półek. Ja trzymam swoje rzeczy w komodzie plus wiszące w szafie.
nowicjusz1234 pisze:eluunia a kto tu z kuracjuszy siedzi hihih a wiesz nawet na pare min wlaczyc telefon i skreslic pare zdan to nie problem mamy 21 wiek
...no niby tak ...to chyba ja taka niezorganizowana że ciągle w sanatorium brakowało mi czasu