Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Anna-K pisze:Elu wiem,że na miejscu i nawet basen solankowy jest do ćwiczeń rehabilitacyjnych.
Natomiast cała reszta do bani.
Wydzwaniam już miesiąc i ani razu nie było Kołobrzegu.
Zresztą jak patrzę na dział wyjazdów,to pojawia się on sporadycznie.
Mam wrażenie,że w zeszłym roku o tej porze było więcej ofert.
Aniu wydzwaniałyśmy we dwie trzy razy dziennie i też nie było Kołobrzegu.Pewnego dnia trafiłam na bardzo rozmowną panią i zapytałam czy zdarzają się zwroty do tego zdroju.W tym roku jeszcze nikt nie oddal nam Kołobrzegu - to słowa urzędniczki , mało tego i zmieniła temat aby więcej nie powiedzieć .Pewnie mało umów podpisanych , tak wywnioskowałam.
Anna-K pisze:Dzisiaj także nie ma nic dla mnie
Mam czas,poczekam
Aniu wczoraj zaczęły się spadki w naszym funduszu, dzisiaj też rozdano ponad 200 skierowań,więc jest nadzieja ,że również za pare dni będa zwroty.
I tego Ci życzę ,oby jeszcze to miejsce wymarzone Ci się trafiło
witam,dzwoncie dziewczyny w koncu ktos zwroci ten wasz ulubiny taneczny Kolobrzeg ,ja w 2015 kwiecien ze zwrotow bylem w KOlobrzegu,byl okres swiateczny pani w NFZ miala dla mnie 16 ofert wyjazdu szok ,niee pozdrawiam