Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Obsługa bardzo miła, na ogólnych ćwiczeniach u Pani Kingi nie ma że boli. 20-25 min. Mam nadzieję że pomoże bo do tej pory to boli gorzej niż przed. Ale trzeba sobie radzić. Ogólnie nie ma co narzekać. Dzisiaj o 19 kolejny wykład, tym razem o zdrowym żywieniu
nowicjusz1234 pisze:jak obsluga zabiegow sa w porzadku?czy trafiaja sie tez tacy ze robia to poprostu bo musza i sa niemili
Nie!Są spoko.Każdy może mieć różne dni i przerosty wlasnego ego.Mam na myśli kuracjuszy.Odbiera się więc tę samą sytuację różnie.A to że ktośi nie zna się na żartach lub mysli że ktoś inny jest idiota to juz inna bajka.Fizjoterapeutki wykonują swoją pracę ok a to że jakiś tam Orfeusz chce do mamusi to tylko dobrze o nich świadczy.
nowicjusz1234 pisze:Chyba w marcu moje miejsce się zwolni mamo a Orfeusz mnie ciągle straszy
Nowicjusz! Nie chcesz????Musisz!!! Zrób to dla Ojczyzny!!!Historia Cię utrwali!!!!.Będziesz bohaterem jak my!!!!Bedzie postument w Olecku.......i te inne famfary....