Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
[/quote]Szykuj się na porządne hamowanie [/quote]
Ach ten nasz kochany, lubelski NFZ . Nie lubię takiej jady tylko gaz i hamulec, gaz i hamulec. Można się nabawić choroby lokomocyjnej.
Ja dziś odebrałem zezwolenie na wyjazd 20.06 do Ziemowita w Iwoniczu. To jeszcze 4.5 miesiąca do wyjazdu. Jak teraz wytrzymać? z ZUS-u. Może ktoś się wybierze ze mną
jan19557 pisze:Ja dziś odebrałem zezwolenie na wyjazd 20.06 do Ziemowita w Iwoniczu. To jeszcze 4.5 miesiąca do wyjazdu. Jak teraz wytrzymać? z ZUS-u. Może ktoś się wybierze ze mną
Gratulacje! A ja nadal czekam, ale w NFZ. Mój numerek to 916.
Witam u mnie dzisiaj 831 nr.Kolega który miał 400 numerów mnie dostał przydział na 20 kwietnia do Horyńca.Pozdrawiam oczekujący i życzę trafnych przydziałów.
Miłego dnia krajanie . Dla mnie jest miły bo po długim oczekiwaniu dzisiaj NFZ pozwilił mi dołączyć do kolejki z numerkiem 24760. Jak by nie liczyć wyjad w połowie 2018.