Z tymi 26miesięcy czekania to jakaś pomylka bo jak w grudniu 2014 dostałem numer tj.przed Tobą to czas oczekiwania był 30 m-cy i ciągle w śląskim NFZ się wydluża.Tak,że prędzej jak we wrześniu nie pojedziesz.Pozdrawiam!RenataKce82 pisze:witam pomonwnie,póki co czekam, aż zbily się 26 miesięcy czekania, i bede dzwonić do NFZ o ewentualne zwroty, nie ma problemu z wyjazdem na świąta wielkanocne, a może uda mi sie jakieś fajne miejsce znaleśc,.pozdrawiam
ŚLĄSKI - NFZ kolejka
-
henryk44
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 28 lut 2014 17:20
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: ŚLĄSKI - NFZ kolejka
-
san
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 06 lut 2017 08:37
- Staż sanatoryjny: 3
tez jetem ze slaskiego mam nr7900 i dalej czekam . Obecnie mija 28 miesiąc`
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Podziękował: 7 razy
- Podziękowano: 15 razy
Witam...Po raz pierwszy
Wraz z córka oczekujemy od czerwca 2015 ( w czerwcu będzie 24 miesiące) Obecnie od dwóch tygodni czekamy na weryfikację - już odesłano od lekarza wnioski podbite do naszego ,,ukochanego-śląskiego NFZ".Po rozmowie telefonicznej z panią w NFZ dowiedziałam się,że przybliżony czas naszego wyjazdu to pierwszy kwartał 2018r. więc to jakieś 31-33 miesiące od złożenia wniosków
Czekamy więc cierpliwie ...Pozdrawiam wszystkich czekających na wyjazd

Wraz z córka oczekujemy od czerwca 2015 ( w czerwcu będzie 24 miesiące) Obecnie od dwóch tygodni czekamy na weryfikację - już odesłano od lekarza wnioski podbite do naszego ,,ukochanego-śląskiego NFZ".Po rozmowie telefonicznej z panią w NFZ dowiedziałam się,że przybliżony czas naszego wyjazdu to pierwszy kwartał 2018r. więc to jakieś 31-33 miesiące od złożenia wniosków
- RenataKce82
- Bardzo Pomocny Kuracjusz