Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak się długo gniecie kołdrę to leci
z nosa
trzeba budzić się o świcie
i wtedy jest moc
Nutko na jutro mam inne plany
gastronomii harmonogram nie przewiduje
a ważniejszym elementem całego zagadnienia jest
wyprzedziłam Cię droga Pani
chociaż raz
Ostatnio zmieniony 11 lut 2017 08:42 przez margot, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześć dziewczyny
A ja w proszku,dopiero wstałam.
Robota nie zając nie ucieknie
Na razie piję kawkę i się z Wami witam
Samych przyjemności życzę w dniu dzisiejszym
Basiu wcześnie rano ,nie pytaj żeby nie zapeszać
Studenci na obiad zjadą ,wczoraj imprezowali
Kołderki mrożą się na balkonie
Tylko ciasto pozostało do zrobienia
Sobotnie leniuchowanie na niby
Strasznie pracowita jesteś Grażynko, a może Ty też byłaś na "deskotece" tylko nie kładłaś się spać
_________
Alicjo , a kto powiedział jak ma wyglądać sprawiedliwość , ale przykro mi , że boli- chustką przewiąż , będziesz wyglądać jak taka frau, ale ponoć to pomaga
pokupiłam trochę rzeczy...przegrałam film ze Świnoujścia i teraz mam już weekendzik....ale zdolna jestem