Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Łódzkie słońcem wita i o Trójmieście marzy Nocne mało aktywne i w dzień i w nocy.Mróz nam energie pozabierał.Pora pomyśleć o pakowaniu bo jutro to tylko o gotowaniu bo stonka na niedzielny obiad przybycie zgłosiła Rety jak ja nie lubię się pakować
Witam Was ..A ja tak marzyłam o wolnym ...no i mam ale tylko łóżkowice bo ten mój przyjaciel tak mnie osaczał od kilku dni że aż połozyłam się do łózeczka ...ciekawe jk będzie mnie długo trzymał w swych objęciach .. Pieknego dnia Wam życzę .
Cześć Dziewczyny.Eluniu poszukaj Ty sobie innego przyjaciela , taki co to tylko w łóżku trzyma to do kitu , innych atrakcji nam potrzeba W.Puki co wszystko robię aby tylko się nie pakować
Witam kobietki Elu daj pstryczka w nos temu pseudo przyjacielowi. Nafaszeruj sie duza dawka vit c,czosnkiem jesli mozesz i dobrym tranem jesli masz,to wszystko popijaj soczkiem malinowym i woda z miodem