Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chmurka07 pisze:Miłego dnia krajanie . Dla mnie jest miły bo po długim oczekiwaniu dzisiaj NFZ pozwilił mi dołączyć do kolejki z numerkiem 24760. Jak by nie liczyć wyjad w połowie 2018.
Chmurko, ja dołączyłam w grudniu z nr ok 47 tysięcy, ty z dwa razy mniejszym- ciekawe , od czego to zależy? To spora różnica. Tak czy siak- czekamy
Sprawdź jeszcze raz nr. bo w naszym NFZ nie spotkałem się z takim numerkiem a czekam z nr.28900 od listopada. Dziwne to chyba że wszyscy rzucili się na leczenie jak się dowiedzieli o możliwości likwidacji NFZ
Chmurka07 pisze:Miłego dnia krajanie . Dla mnie jest miły bo po długim oczekiwaniu dzisiaj NFZ pozwilił mi dołączyć do kolejki z numerkiem 24760. Jak by nie liczyć wyjad w połowie 2018.
Chmurko, ja dołączyłam w grudniu z nr ok 47 tysięcy, ty z dwa razy mniejszym- ciekawe , od czego to zależy? To spora różnica. Tak czy siak- czekamy
Celinko 47tysięcy to raczej w naszym NFZ niemożliwe, 28 Janku jak najbardziej. Ja mam w tej chwili 24 dlatego , że wniosek złożony był w listopadzie , w grudniu skierowany do uzupełnienia, w lutym po uzupełnieniu danych medycznych ustawiony w kilejce. Jak widać kolejność liczy się od chwili złożenia.
Chmurka07 pisze:Celinko 47tysięcy to raczej w naszym NFZ niemożliwe, 28 Janku jak najbardziej. Ja mam w tej chwili 24 dlatego , że wniosek złożony był w listopadzie , w grudniu skierowany do uzupełnienia, w lutym po uzupełnieniu danych medycznych ustawiony w kilejce. Jak widać kolejność liczy się od chwili złożenia.
Wiecie co? Wieeelka gapa ze mnie, hahahaha, faktycznie- było na poczatku 27 tyś a nie 47- jak pisałam. Przepraszam za zamieszanie, ale człowiek ciągle w biegu, to juz mu sie i w oczach dwoi. Przepraszam jeszcze raz.A dzisiejszy nr to 24 428.