Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
agata1981 pisze:
A czemusz to tak czemusz te gałki wywala ze szybko czy długo
He..he...pytasz czemu to tak czemu i juz odpowiadam, bo:
czekać 16 m-cy a 27 m-cy to bardzo duża różnica pozdrawiam
U mnie było na skierowaniu 18-19 miesięcy
Jak byłam w sanatorium i poznałam ludzi rozmawialiśmy kto z nich ile czekał na wyjazd okazalo sie ze moje czekanie w porównaniu z nimi to był pryszcz
Byli tacy którzy czekali nawet po 4 lata więc się okazało że ja pojechałam w mgnieniu oka
Również Serdecznie Pozdrawiam
bajbus1947 pisze:
He..he...pytasz czemu to tak czemu i juz odpowiadam, bo:
czekać 16 m-cy a 27 m-cy to bardzo duża różnica pozdrawiam
U mnie było na skierowaniu 18-19 miesięcy
Jak byłam w sanatorium i poznałam ludzi rozmawialiśmy kto z nich ile czekał na wyjazd okazalo sie ze moje czekanie w porównaniu z nimi to był pryszcz
Byli tacy którzy czekali nawet po 4 lata więc się okazało że ja pojechałam w mgnieniu oka
Również Serdecznie Pozdrawiam
No i oby ci się dalej tak udało, czego Ci życzę. Miłej niedzieli
Za morzami hehehe a niech będzie.
Składam za każdym razem nad MORZE ale chyba nie dla mnie oni pisane nic a nic France sie mnie nie słuchają
I wysyłają gdzie im się podoba
agata1981 pisze:Za morzami hehehe a niech będzie.
Składam za każdym razem nad MORZE ale chyba nie dla mnie oni pisane nic a nic France sie mnie nie słuchają
To przy składaniu wniosku,lekarz niech wpisze jako choroba prowadząca nadciśnienie....
Odpadną Ci góry,a zwiększy się szansa nad morze. Jak nie masz to nadciśnienia to warto podeptać po lekarzach by papiery sobie wyrobić. Ewentualnie jak masz czas i wyjazd z dnia na dzień to że zwrotów podejść coś.Ale by otrzymać zwrot musi minąć 18 miesięcy od ostatniego pobytu,lub po weryfikacji skierowania też po 18 miesiącach
agata1981 pisze:Za morzami hehehe a niech będzie.
To przy składaniu wniosku,lekarz niech wpisze jako choroba prowadząca nadciśnienie....
Odpadną Ci góry,a zwiększy się szansa nad morze. Jak nie masz to nadciśnienia to warto podeptać po lekarzach by papiery sobie wyrobić. Ewentualnie jak masz czas i wyjazd z dnia na dzień to że zwrotów podejść coś.Ale by otrzymać zwrot musi minąć 18 miesięcy od ostatniego pobytu,lub po weryfikacji skierowania też po 18 miesiącach
Krótko i na temat.
Mazowiecki NFZ - wniosek lipiec 2014 - wyjazd wrzesień 2016. Czyli - 26 miesięcy.
Przy okazji dodam, że ze względu na nadciśnienie żony mieliśmy już drugi raz propozycje wyłącznie północne.
W 2013 Świnoujście, Ustka, Gołdap - Panie przydzieliły Świnoujście ("Złoty Kłos") a w 2016 Kołobrzeg i coś jeszcze - w końcu wyjazd do "Wistomu" w Kołobrzegu
Felice pisze:Alien,sa miejsca w górach gdzie nadciśnienie jest leczone.Więc może lepiej sobie chorób nie wymyślać.
Owszem,parę jest Ustroń,Wysowa,poniekąd Krynica i ze dwa dolnośląskie,ale w większości są albo nizinne albo nadmorskie...Do tego wypad do alergika, a teraz przy tych smogach to tylko bałtycki aerozol. Jak dziewczyna chce nad morze to dlaczego ma nie pokombinować.
Tak na marginesie,w małopolskim czas oczekiwania to 27 miesięcy,a kolega z śląskiego funduszu dostał teraz skierowanie po 33 miesiącach.