Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
andrzej1955 pisze:Pendereckiego osobiście nie znam, ale miejscowość ta i to dośc dobrze, jestem lekko zaszokowany,przepraszam że rozmawiam z Margot- na pewno kiedyś do tego wrócimy, ale już chyba na Pw,mam nadzieję że Nasze koleżanki na mnie się nie obraziły
Dlaczego pytasz o zakazy bo nie rozumiem nie chciałem być nieelegancki w stosunku do Weroniki i Yoko, dlatego przeprosiłem i w dodatku lap mi dalej wariuje
Andrzeju słowami to nie sen lecz jawa poczułem się przywołany do tablicy pomimo kiepskiej kondycji po dorocznych obchodach święta ciepłownika więc jestem
Jawa 53 pisze:Andrzeju słowami to nie sen lecz jawa poczułem się przywołany do tablicy pomimo kiepskiej kondycji po dorocznych obchodach święta ciepłownika więc jestem
Jawa gratulacje za 100 post nie jest to kolor żółty ale niech będzie