Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam,dzwoncie dziewczyny w koncu ktos zwroci ten wasz ulubiny taneczny Kolobrzeg ,ja w 2015 kwiecien ze zwrotow bylem w KOlobrzegu,byl okres swiateczny pani w NFZ miala dla mnie 16 ofert wyjazdu szok ,niee pozdrawiam
Powiedz mi daroo ile przed świętami pojechałaś do sanatorium ze zwrotów bo ja chciałam jechać w lutym ale weryfikacja się opóźniła o dwa miesiące bo dopiero teraz dostałam ją i nie zdążę już jechać może na święta by mi się udało jeśli by były jakieś zwroty pozdrawiam Bożena
daroo pisze:
witam,dzwoncie dziewczyny w koncu ktos zwroci ten wasz ulubiny taneczny Kolobrzeg ,ja w 2015 kwiecien ze zwrotow bylem w KOlobrzegu,byl okres swiateczny pani w NFZ miala dla mnie 16 ofert wyjazdu szok ,niee pozdrawiam
Powiedz mi daroo ile przed świętami pojechałaś do sanatorium ze zwrotów bo ja chciałam jechać w lutym ale weryfikacja się opóźniła o dwa miesiące bo dopiero teraz dostałam ją i nie zdążę już jechać może na święta by mi się udało jeśli by były jakieś zwroty pozdrawiam Bożena
witam,bylem zaraz po weryfikacji,po 20 marca uderzylem po zwroty,turnus dostalem chyba 4lub 5 kwiecien,tak jak mowie w tym okresie bylo az 16 zwrotow,powodzenia
Witam
w moim NFZ od tygodnia numerki falują góra dół ale z tendencją góra ... czyli ludzie zwracają skierowania. Szkoda dziewczyny, ze nie jesteście z zachodniopomorskiego bo u nas zwroty Kołobrzegu bywają .... bo my do Kołobrzegu niekoniecznie...
Pozdrawiam
Bogutka
Witam
Więszość kuracjuszy rezygnuje z bliskich miejsca zamieszkania ośrodków bo tu znają miejsca.Ja też osobiście wolę coś nowego przy okazji pozmać
pozwiedzać.Tak więc u Bogutki dużo zwracają Kołobrzeg,u mnie sporo Krynicy,lubelskie nie chce do Nałęczowa.Dobra byłaby wymiana,wtedy wszyscy byliby zadowoleni.
Pozdrawiam i wydzwaniającym dużo szczęścia w polowaniu
Kolejny tydzień mija,a mnie nie udało się upolować tego co chcę.
Sytuacja jest skomplikowana,że to musi być zwrot szpitalny.
Więc musi to być naprawdę wypadek losowy.