Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jednak dobrze mówiłem,jesteś w czepku urodzona.Zawioza miejsce,tam czeka jedyneczka,więc czego chcieć wiecej Ja dzwonilem do Wiktora i miła pani z recepcji powiedziała,że można przyjechać dzień wcześniej.Nie ma potrzeby rezerwacji pokoju,dla wszystkich miejsca wystarczy.Pomału trzeba robić spis rzeczy do zabrania ,bo w te ostatnie dni mam nawał pracy i mogę o czymś zapomnieć.
Może masz rację..... ale ja jak typowa kobieta - chcę więcej!!! Hi! Hi! Niestety, nie zawsze chcieć to móc Ze Szczawnicą się udało więc jest OK.
Listę robię już od jakiegoś czasu, żeby niczego nie zapomnieć i być przygotowaną na wszystko... To fajne uczucie tak nie wiedzieć co nas spotka, prawda?
Napewno fajnie oderwać się na 3 tygodnie ,od tej szarej rzeczywistości dnia codziennego.Są takie czasy,że człowiek tylko praca żyje i nie ma zbyt wiele czasu na odpoczynek czy przyjemności.Hahaha tylko,żeby mnie syndrom japoński nie dopadł,bo oni ponoć źle czują się na urlopie Ale masz rację,ciekawość co nas tam spotka i kogo my,jest wielka
.(Pozostając w konwencji) Będzie, będzie zabawa! Będzie się działo! I znowu nocy będzie mało....i inne cytaty, których nie dołączę
Wygląda na to, że nie będzie lekko
Z tą nocą to nie wiem,bo ponoć żandarmi w spódnicach na siłę kładą kuracjuszy o 22 do łóżka .Tylko ciekawi mnie ,czy pojedynczo,czy w parach.Wiesz,ja jestem nowicjusz w sprawach sanatoryjnych więc musisz mnie podszkolić,żebym wiedział jak się zachować w takiej sytuacji
Z tym jest różnie. Zależy w którym sanatorium. Ja jeszcze nigdy nie doświadczyłam takiego reżimu. W Szczawnie Zdroju, pielęgniarka wprawdzie pukała, ale pytała tylko czy wszystko w porządku nie wchodząc.....Z tego co piszą bywalcy Wiktora, chyba będziesz musiał sam znaleźć sobie parę. Może któraś zanuci "Ja się boję sama spać, kto zaśnie ze mną?" i tak dalej....