To masz porównanie. Mój jest to pierwszy więc odbieram to inaczej.Tobie może nie spodobać się. Latem ok.ale przy niesprzyjajacej aurze to lipa.Z opinii słyszę. ze Augustów .Gołdap. itd.mają lepszą bazę zabiegowa..Tak czy owak w integracji nadzieja.woytek pisze:to będzie mój 7 wyjazdOrfeusz pisze:Nie będzie tak zle !.Ty Wojtku pierwszy raz jedziesz do sanatorium czy kolejny.?Pogubilam sie troszkę .
Paczka z Olecka
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Hotel Olecko marzec 2017
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Bo ta marchewka powinna być podawana w całości jako zdrowe uzupełnienie diety. Świeże warzywa i owoce to podstawaOrfeusz pisze:Ta marchewka potarkowana nie pasuje!!!!Ale przy duuuuzej wyobrazni..![]()
Czy też mieliście tam szkolenie kuracjuszy na temat zdrowego odżywiania?
-
Dominika 900
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 gru 2016 14:39
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Od rana lizaczki (te na patyku w ksztalcie serduszka oczywiscie.)rozyczki.może i będą pierniczki.Zobaczymy.Dominika 900 pisze:A na podwieczorek pierniki w ksztalcie serduszka
- Anka1084
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 gru 2016 16:46
- Staż sanatoryjny: 2
W zeszłym roku Walentynki spędziłam w sanatorium w Augustowie , tam kazdy kuracjusz na sniadanie dostał bułeczkę w kształcie sercaDominika 900 pisze:A na podwieczorek pierniki w ksztalcie serduszka
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Staż sanatoryjny: 14
zabiegi to w gołdapi mieli wiecej możliwości,lepsze kriokomore, bicze szkockie fajne wanny do hydro, w augustowie byłem dwa lata temu przed remontem i z zabiegami to tak sobie, ale jedzenie bylo wypas przez 24 dni ani razu to samo drugie danie sie nie powtórzyło ,kolacji i sniadania nie zjadałem bo było na bogatoOrfeusz pisze:To masz porównanie. Mój jest to pierwszy więc odbieram to inaczej.Tobie może nie spodobać się. Latem ok.ale przy niesprzyjajacej aurze to lipa.Z opinii słyszę. ze Augustów .Gołdap. itd.mają lepszą bazę zabiegowa..Tak czy owak w integracji nadzieja.woytek pisze: to będzie mój 7 wyjazd
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Jest to chyba w noc swietojanska????.....Kupaly?????pawel1974 pisze:Słowiańskie święto zakochanych jest w lato, nie pamiętam kiedy, a Walentynki przyszły zza Oceanu. Jak ktoś kocha swoją kobietę to pokazuje jej to codziennie proszę Państwa
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
I wszystko w temacie.Orfeusz pisze:Jest to chyba w noc swietojanska????.....Kupaly?????pawel1974 pisze:Słowiańskie święto zakochanych jest w lato, nie pamiętam kiedy, a Walentynki przyszły zza Oceanu. Jak ktoś kocha swoją kobietę to pokazuje jej to codziennie proszę Państwa