Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Krysiu Ty wyjedziesz wcześniej bo ja oczekuję w kolejce szpitalnych,a tutaj wolniutko spadają numerki.
Chyba,że uda mi się złowić coś ze zwrotów
A to raczej graniczy z cudem
witam w sobotni poranek zima na całego . Anna a moze dostaniemy przydział w tym samym terminie jeżeli pan w NFZ powiedział prawde to kwiecień nalezy do mnie czekam niecierpliwe na info kiedy i gdzie prosilam o morze ale czy sie uda to się okaze Odezwijcie sie kolejkowicze co u was ? jak u was w poczekalni ? Jest moze ktos z laryngologii?
Dziewczyny wreszcie jutro idę do lekarza podpisać weryfikację a w środę osobiście zawiozę do Krakowa tylko nie wiem jak długo będą wklepywać do systemu czy zdążę jechać pozdrawiam
Bożenag Tak jak trwało dojscie wniosku na weryfikację tak trwa wklepywanie do systemu ,długo
Ja to nawet dzwoniłam czy doszło bo za długo to trwało.Inaczej bo Ty zawozisz osobiście.10-14 dni zejdzie nim znowu ukaże się w przeglądarce numer.Tak było w moim przypadku w ubiegłym roku .Życzę by u Ciebie poszło szybciej.
Bazenko miałaś wpisane polecane miejscowości pobytu
Wienia2 pisze:Bożenag Tak jak trwało dojscie wniosku na weryfikację tak trwa wklepywanie do systemu ,długo
Ja to nawet dzwoniłam czy doszło bo za długo to trwało.Inaczej bo Ty zawozisz osobiście.10-14 dni zejdzie nim znowu ukaże się w przeglądarce numer.Tak było w moim przypadku w ubiegłym roku .Życzę by u Ciebie poszło szybciej.
Bazenko miałaś wpisane polecane miejscowości pobytu
Nie ma wpisanej miejscowości pobytu tylko R + P napisane jest bardzo cieszyła bym się jeśli by było w przeglądarce do końca lutego bo jeszcze mogła bym jechać ze zwrotów może mi się uda jutro zawiozę osobiście zobaczymy pozdrawiam
Bożenko jeśli będziesz zawozić osobiście to może od razu poproś aby zaznaczyli w komputerze,że chcesz wczesniej wyjechać oni idą na rękę .
Zwroty o tej porze są .
W grudniu moja przyjaciółka była osobiście i też poprosiła o wcześniejszy wyjazd oczywiście po weryfikacji.Udało się była nad morzem.
Warto prosić.Daj znać czy udało się coś załatwić
witam walentynkowo dzis spadlo 122 numerki i jeszcze przede mną 2340 jak ten czas teraz sie dluzy ciekawe kiedy dostane info z terminem i miejscem pobytu Piszcie jak to u was wyglada a mnie dopiero po miesiacu wrocilo w przegladarce po weryfikacji