Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Polak pisze:Siema a jak wygląda sprawa z odwiedzinami np. na weekend?
Pytałem się o możliwość weekendu z rodziną to jest możliwość najmu pokoju lecz nie zawsze.Zależy ilu jest kuracjuszy i czy są wolne.Cena 100zl od osoby z pełnym wyzywieniem.(3 posilki).To ta wersja oficjalna.Jest sporo innych kwater i hoteli w pobliżu.
Witam wszystkich, a zwłaszcza kuracjuszy Orfeusz jestes super nie zostawisz zadnego pytania bez odpowiedzi . Jeszcze raz dzieki za wszystkie informacje
Polubilam Was na tym forum i dzielą nas wspolne problemy.To coś jak rodzina. Pisałam to.co mnie intetesowalo .Niektórych chyba też Och......chyba rozczuliłam się nieco.......sory.....
Orfeusz pisze:Polubilam Was na tym forum i dzielą nas wspolne problemy.To coś jak rodzina. Pisałam to.co mnie intetesowalo .Niektórych chyba też Och......chyba rozczuliłam się nieco.......sory.....
Zarówno ja , jak i pozostali mamy nadzieje ze po powrocie do domku zostaniecie z nami na forum