Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
margot pisze:Komunikat o bardzo złej jakości powietrza widnieje obecnie m.in. w Warszawie, Krakowie, Łodzi, Poznaniu, Kielcach, Katowicach, Wrocławiu i w Szczecinie.
i co Robaczki
może do Lublina wskoczycie
Tak Robaczku
Ja do Lublina mam 94 km., Ale u mnie jest chyba czyściej.
Pozdrawiam.
Witam pogaduchy
Walentynkowe jeszcze sny mają
Słonecznie bez smoga
Lublin a Poznań
Margot może wskoczymy po środku
W pracy mam was na podglądzie
Pozdrawiam miło gadusiajcie
margot pisze:Martinko my jesteśmy czyścioszki i dlatego tak mamy
im dalej na wschód tym czyściej
Margot nie wysyłaj mnie już prawie pod granicę. Do Białej Podlaskiej mam 59 km.
Ale tak na wschodzie jest fajnie, i mówi się poprawną " śpiewną" polszczyzną, nie jak Hanysy, czy inne.
Pozdrawiam.
margot pisze:Kelnera chcesz
daj spokój
zostaw dziecko w spokoju
Martinko ważne , że oddychamy pełnym płuckiem
Ja Margotko oddycham dwoma płuckami. Dobrze jest, ale dzień jakiś ciężki i senny.
Idę do fryzjerka, może mi się poprawi i na paznokietki, to poprawi mi się bardziej.
Pozdrawiam, muszę coś czytać.