Dojazd do Domu Zdrojowego w Cieplicach

Inne tematy okołosanatoryjne, nie mieszczące się w powyższych działach.
irek1975
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 08 lut 2017 12:57
Oddział NFZ: Śląski

Re: Dojazd do Domu Zdrojowego w Cieplicach

Post autor: irek1975 »

A może ktoś napisać gdzie tam zaparkować samochód na czas pobytu?
Awatar użytkownika
smuga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 25 sty 2017 21:57
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: smuga »

Witaj irek1975 :kwiat: ....a tak może konkretniej gdzie chcesz parkować . To znaczy przy którym sanatorium ??? Jak przy sanatorium Agat to masz tam zaraz przy budynku duży parking , a jeśli będziesz w Domu Zdrojowym , Lalce , Marysieńce to przy muzeum
był parking ale mały albo na ulicach za Domem Zdrojowym też były parkingi . Jest też parking z tyłu Polonii ale nie wiem czy ogólnodostępny ( tam mieszkałam więc mogłam parkować ).
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Post autor: xzibi »

irek1975 pisze:A może ktoś napisać gdzie tam zaparkować samochód na czas pobytu?
Ja zostawiałem auto na Placu Zdrojowym jest ciasno ale za darmo.Co niektórzy opłacili sobie nieopodal parking i tam też było ciasno a płacili coś około 120 zeta. Plac Zdrojowy sąsiaduje z budynkiem sanatorium a jak byś był zakwaterowany w budynku 3 to się wychodzi wprost na parking.
Awatar użytkownika
smuga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:) xzibi właśnie o tych parkingach napisałam tam od tyłu na Zródlanej i chyba Leśnej ......podsumowując miejsc parkingowych jest sporo w pobliży i nie ma co się martwić . Jedynie na pl.Piastowskim zakaz bo to deptak i jak zauważyłam dostawczaki , mieszkańcy jedynie tam wjeżdżali i parkowali .
xzibi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2013 14:27
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 9
Podziękował: 1 raz

Post autor: xzibi »

smuga pisze::) xzibi właśnie o tych parkingach napisałam tam od tyłu na Zródlanej i chyba Leśnej ......podsumowując miejsc parkingowych jest sporo w pobliży i nie ma co się martwić . Jedynie na pl.Piastowskim zakaz bo to deptak i jak zauważyłam dostawczaki , mieszkańcy jedynie tam wjeżdżali i parkowali .
irek1975 jedzie do Domu Zdrojowego a ten parking jest najbliżej i w sumie jest najwięcej miejsc do parkowania dlatego wtrąciłem swoje 3y grosze.
Awatar użytkownika
smuga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:) xzibi takie 3grosze to są najlepsze .....im więcej opisujemy tym łatwiej przyszłym kuracjuszom na wyjazdach , po to właśnie jest to forum :D
ODPOWIEDZ