Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Interpretacja jest wskazana w tym przypadku
A później wszystkie interpretacje złożymy do kupy i wydamy książkę pt." Tajemnice podświadomości nr 2"
Ps. Margot z tym finalizowaniem to nieraz ciężko jest
zorro pisze:Słoneczko, przeoczyłem "tajemnice podświadomości nr 1"...
Gdybyś mogła opublikować, wskazać gdzie szukać...
No chyba że to są te tajemnice...
Jakie tam tajemnice Prezesso
Podświadomość skieruje twoje myśli w nieskończoną mądrość, witalność i energię.
Podświadomość zmieni twoje życie...........dostatek zamieni w biedę a mądrość w ciemnotę
Jednak pomimo wszystko zaznasz ukojenia Prezesso oddając swoją wypłatę nam..... biednym pracownikom
medi pisze:Jak bezkolcowe to mogą być Słoneczko weź kocyk
może niech zabiorą ze sobą sekator jeszcze ...dodatkowo dla komfortu
ot tak na wszelki wypadek ...przy pracy
...medi oczywiście nie wnikamy w szczegóły ...
tajne przez poufne
A co się będą z sekatorem mordować ,prezesso podkaszarką śliczną polankę w gąszczu malin wykosi ,Słoneczko kocyk rozłoży z kosza piknikowego wyciągnie butelkę dobrego szampana i ...ona mu z kosza daje maliny ,a on jej kwiatki do wianka .....ech Margotko rozmarzyłam się ,kiedy to ja ostatni raz tak na łonie przyrody ...i te maliny
medi pisze:A co się będą z sekatorem mordować ,prezesso podkaszarką śliczną polankę w gąszczu malin wykosi ,Słoneczko kocyk rozłoży z kosza piknikowego wyciągnie butelkę dobrego szampana i ...ona mu z kosza daje maliny ,a on jej kwiatki do wianka .....ech Margotko rozmarzyłam się ,kiedy to ja ostatni raz tak na łonie przyrody ...i te maliny
Jakiż to chłopiec piękny i młody... sam się czasem dziwię...
Dzień dobry
Pachnie literaturą... i malinami...