No ja myślę, że będziemy mogły liczyć na naszych PanówAnka1084 pisze:Kasia o to sie nie martw jak nie bedziesz dała rady zejść to mamy tu dwoch gentelmenow ktorzy Ciebie zanoisąkaska pisze:Zamiast balować będę chorować. Kciuki trzymajcie co bym 8 kwietnia wstawiła się na integracji.
Paczka z Olecka
Re: Hotel Olecko marzec 2017
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Coś.se przypominam.ale zasilek też chyba mozna przedłużyć jesli są ku temu wskazania .To było by logiczne ze w takim tempie to Superkaska pisze:Ja już jestem na zasiłku w czerwcu miałam pierwszą operację.Orfeusz pisze:Kasiu! Nie wiem.czy masz szansę w takim tempie załatwić rekonwalescencje po operacji i po m-cu sanatotium?Ja pojawilam się w Olecku 2 m-ce po operacji wszyscy są zaskoczeni.Większość jest ok.6 m-cy po zabiegu.Nie szalej dziewczyno tylko wypytaj się po wizycie kontrolnej pooperacyjnej czy już możesz to robić. Magiczne 182 dni zwolnienia przecież przedłuża się o zasiłek rehabilitacyjny.
Men czy tam z innego fantazy. nie kuruje się. Jesteś tylko człowiekiem. Przynajmniej wszystko na to wskazuje.Jest to możliwe?Masz już skierowanie?
I cisza na temat imprezywoytek pisze:Impreza udana? Jaka była niespodziewanka?
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Staż sanatoryjny: 14
Może jeszcze tańcząkaska pisze:I cisza na temat imprezywoytek pisze:Impreza udana? Jaka była niespodziewanka?
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

.ale zepsuły sie prądy wiec następny turnus bedzie mieć zabiegi o maksymalnej mocy.Życzę wesolej zabawy. Hi...hi...hi...
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

...........Już dziś będą przygotowywane stanowiska zabiegowe na następny turnus aby było pięknie na przyjazd Entropii.Szkoli się nowy fizjoterapeuta-Wojtek.Trochę smętny więc trzeci turnusik może rozweseli chłopaka.
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Staż sanatoryjny: 14