Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dominika 900 pisze:Witam A muj się zaczyna w srode
i jesteś w najlepszej pozycji
Dominika 900 pisze:Bo?????
środa masz tylko lekarza i formalności kwaterunkowe. od czwartku zabiegi i tylko 3 dni potem czas na odpoczynek. a my zabiegi od poniedziałku i jazda na całego do soboty , i może już nie być pary na kolejną imprezę sobotnią....zakwasy, zmęczenie i takie tam...
Koleżanki, koledzy witam.Niedziela przyjazdowa w ZUS jest dniem ,,powszednim".Normalnie pielęgniarka,lekarz...
W poniedziałek 8.30 pierwszy zabieg.Tak miałem nad morzem.Pozdrawiam.
To już koniec turnusu, karty zabiegowe zdane i czas pomału się pakować, jutro do domu. Myślę że byliście zadowoleni z naszych sprawozdań. Wieczorkiem jeszcze coś się napiszę. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. W księdze gości będziecie mogli znaleść mój autograf pokój 106
Ostatnio zmieniony 17 lut 2017 14:48 przez pawel1974, łącznie zmieniany 1 raz.
pawel1974 pisze:To już koniec turnusu, karty zabiegowe zdane i czas pomału się pakować, jutro do domu. Myślę że byliście zadowoleni z naszych sprawozdań. Wieczorkiem jeszcze coś się napiszę. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
środa masz tylko lekarza i formalności kwaterunkowe. od czwartku zabiegi i tylko 3 dni potem czas na odpoczynek. a my zabiegi od poniedziałku i jazda na całego do soboty , i może już nie być pary na kolejną imprezę sobotnią....zakwasy, zmęczenie i takie tam...
Oj Woytek jeśli Twe prognozy mają się sprawdzić to ja mam nadzieję, że znajdzie się ktoś kto mnie lekko żywą zniesie na dół, posadzi na kanapie jak manekina i soczek z rurką do ust wepchnie
pawel1974 pisze:To już koniec turnusu, karty zabiegowe zdane i czas pomału się pakować, jutro do domu. Myślę że byliście zadowoleni z naszych sprawozdań. Wieczorkiem jeszcze coś się napiszę. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. W księdze gości będziecie mogli znaleść mój autograf pokój 106