pierwszy raz na forum_które sanatorium polecacie?
pierwszy raz na forum_które sanatorium polecacie?
Dopiero się zalogowałem i jeszcze nie za bardzo wiem co z tego będzie! Chcę wyjechać w marcu do sana i pomóżcie Kochani gdzie! Mam 53 lata jestem sam i zastanawiam sięg dzie mógłbym pojecchać, imteresuje mnie jakiś ośrodek z basenem, z dobrym wyżywieniem (to w ramach diety), oczywiście pokój jednoosobowy. Czytałem chyba wszystkie posty na ten temat i powiem jedno, byłem kilkakrotnie w Bałtyku_Kołobrzeg, i wszystko fajnie tyle, że dookoła sami niemcy, a na dancingu były panie które przyszły "do pracy" trochę się podłamałem i wróciłem do siebie!
Z Waszych postów wiele dobrego jest o Ikarzeitp., proszę o radę!
Mario
Re: pierwszy raz na forum_które sanatorium polecacie?
-
pysiunia22
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 lut 2016 15:53
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 3
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 272 razy
- Podziękowano: 139 razy
Punkt widzenia panie Mario < mój rocznikowcu > , zalezy od punktu siedzenia . Trudno cokolwiek radzic w tym temacieMario1964 pisze:Witam wszystkich!
Dopiero się zalogowałem i jeszcze nie za bardzo wiem co z tego będzie! Chcę wyjechać w marcu do sana i pomóżcie Kochani gdzie! Mam 53 lata jestem sam i zastanawiam sięg dzie mógłbym pojecchać, imteresuje mnie jakiś ośrodek z basenem, z dobrym wyżywieniem (to w ramach diety), oczywiście pokój jednoosobowy. Czytałem chyba wszystkie posty na ten temat i powiem jedno, byłem kilkakrotnie w Bałtyku_Kołobrzeg, i wszystko fajnie tyle, że dookoła sami niemcy, a na dancingu były panie które przyszły "do pracy" trochę się podłamałem i wróciłem do siebie!
Mario
No bo , zeby bez obcokrajowców i kobiet pracujących
Jak mówią powiedzenia ...
Jeden lubi rybki , drugi samo akwarium ....
Jeden lubi róze , drugi córkę ogrodnika ...
Sam musisz się raczej ,< pomimo wielu podpowiedzi , których Ci życzę > uporać z wyborem miejsca .
Dobrego wyboru życzę .... bez obcokrajowców i kobiet pracujących
- zawiela
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2013 08:44
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 16 razy
- Podziękowano: 29 razy
Zgadza się,chociaz byłam w LWIMGRODZIE,opinie o wojskowym pierwsza klasa i te potańcówki....alicjam pisze:Hejka. Jestem w podobnym wieku i podobny punkt widzenia. Chociaż jestem znad morza to polecam Wojskowy Szpital w Krynicy Zdroju. Sanatorium to ma najwięcej notowań od forumowiczów, ma basen (chociaż nie za duży), sauny, dobre zabiegi i dobre wyżywienie. Lokalizacja super, w centrum Krynicy, blisko do parku, na wypady w góry i dużo fajnych knajpek.
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 88 razy
WitajMario1964 pisze:Witam wszystkich!
Mario
z Twojego wpisu domniemuję ,że jesteś zainteresowany Kołobrzegiem ?
Cóż sam sobie odpowiedziałeś ,że Kołobrzeg raczej nastawiony jest na MOCNĄ komercje na ,która raczej nie mamy wpływu.
taki JEST KOŁOBRZEG i nikt tego nie zmieni
W Kołobrzegu za szklankę piwa czy wodę mineralną zapłacisz drożej niż w innych kurortach choć i one zaczynają już dorównywać cenowo.
Obywatele Niemiec cóż Kołobrzeg stał się ich drugim polskim kurortem po Międzyzdrojach .
co zaś tyczy się najstarszego zawodu świata w związku z ilością ludzi tam przebywającymi jest tam zarejestrowanych najwięcej agencji .
Pocieszenie prócz Pań jest też wielu Panów do usług.
Jeżeli chcesz podleczyć swe Zdrowie polecam -a nie wiem co Ci dolega miejscowości mniej atrakcyjne - gdzie mniej jest cudzoziemców , mniej ..osób do pracy w godzinach dancingów .
Jest naprawdę wiele miejscowości kotlina kłodzka , małopolska czy inne
-
forumowicz