Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
środa masz tylko lekarza i formalności kwaterunkowe. od czwartku zabiegi i tylko 3 dni potem czas na odpoczynek. a my zabiegi od poniedziałku i jazda na całego do soboty , i może już nie być pary na kolejną imprezę sobotnią....zakwasy, zmęczenie i takie tam...
Zaczęłam się pakować nie ma szans bym zmieściło się wszystko do 1 walizki :/ jadę 1 raz i nie wiem jak będzie chce być na wszystko prZygotowana więc chyba jeszcze torbę dolozę. Nie beda na mnie dziwnie patrzeć ? Ile mieliscie, macie toreb walizek ?
majlena5 pisze:Zaczęłam się pakować nie ma szans bym zmieściło się wszystko do 1 walizki :/ jadę 1 raz i nie wiem jak będzie chce być na wszystko prZygotowana więc chyba jeszcze torbę dolozę. Nie beda na mnie dziwnie patrzeć ? Ile mieliscie, macie toreb walizek ?
Ja też będę jechała pierwszy raz więc pewnie ten sam problem mnie czeka .
majlena5 pisze:Zaczęłam się pakować nie ma szans bym zmieściło się wszystko do 1 walizki :/ jadę 1 raz i nie wiem jak będzie chce być na wszystko prZygotowana więc chyba jeszcze torbę dolozę. Nie beda na mnie dziwnie patrzeć ? Ile mieliscie, macie toreb walizek ?
Cisza nastaje pomalutku, parę osób już opuściło hotel, wypisy pocztą mają przesłać. Mnie życie nauczyło żeby wypis mieć na rękę lepiej. Pomyłki się zdarzają, źle coś napiszą a zdarzało się i kłopot. Obiecują że jutro rano mają być wypisy. Tak więc pewnie jutro rano ostatnie łączenie wykona się i żegnaj Olecko hehe