Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Deszczowo ale z animuszem witam moje Nocne .Pozdrawiamy z Janią z przyjaznego Ciechocinka Deszcz nie deszcz a nam wsio rawno.Zabiegi super, papu też , humory dopisują , buty od baletów bolą Tylko Was tu brak , tylko Was tu brak Podwójne buziole przesyłamy i na spokojny wieczór karciany zmykamy
Witam,Pozdrawiam,tradycyjne Buziole Przesyłam nie wiem czy to przesilenie wiosenne czy cuś....innego,bo miałem kłopoty z zalogowaniem,cisza tu aż w uszach piszczy Dobrej Nocki i Kolorowych Wam Życzę,oraz Sympatycznego Weekendu