Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Już rano po śniadaniu dużo wyjechało. Z tego co wiem na obiad garstka została. Wypisy były już gotowe chyba w nocy bo rano o 6 były już u piguły Jeszcze gdzieś tak o 22 była i kierowniczka i reszta ekipy, walczyli z wpisami.
Puk! Puk! Jestem tu! Przemknęłam się tajnym wyjsciem.Z Olecka wyjechaliśmy dopiero po obiedzie. Tak mialam transport. To było dziwne przeżycie siedząc w tak cichym ośrodku. ......Jak z horroru.....# .Ekipa sprzątająca przygotowywała pokoje naszym następcom (grupa mlodych chlopakow).My mielismy pościel białą. Teraz będzie kolorowa w różne wzorki.Takie slodkie.!!!Nie polecam dziewczynom mego pokoju 109.Brak mozliwosci podłączenia tv.brak lustra w pokoju.(tylko w łazience) mało słońca .zepsuta szuflada w biurku i brak kanapy na posiaduchy.Na krzesłach siedzieć z chorym kręgosłupem trochę ciężko.