Paczka z Olecka
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Hotel Olecko marzec 2017
Tak.Zawada.Dusza nie czlowiek.Jest lekarzem z dzieciecego szpitala klinicznego w Białymstoku. Jesli jakieś zabiegi nie będą sprzyjać to od razu wymieniajcie u innych nawet lekarzy.Mozna tak.Moje zabiegi na poczatku nie były. do konca dobre.wymieniłam je ale trochę późno.Sinner pisze:Nie pamiętam nazwiska, nie za wysoka, taka okrąglutka i bardzo miła i komunikatywna kobieta.
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

To byl bardzo niegrzeczny chlopiec.!!!Na posilki wołał tylko kolelezanke bo ja miałam glodem przymieraćpawel1974 pisze:O witam , a kto tak pukał, jakiś niegrzeczny hehe. Smutno to prawda. Chłopaki też dzwonią i sobie rozmawiamy. Pozdrawiam serdecznie.Orfeusz pisze: Jestem!Właśnie wróciłam z kościoła i zrobiłam obiad. Teraz kawka z rodziną.Tsk jakoś pusto....Wymieniamy się tylko sms-ami z dziewczynami z naszej paczki...Wszystkie jakieś rozkojarzone.smutne.Brakuje nsm tych pogaduch i pukania w drzwi.......
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Tv wydają w/g kolejnosci zapisów. Jest jednak mniej jak pokoi.Sinner pisze:Co do TV to okaże sie jutro kto tak na prawdę będzie miał
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
- Sinner
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 lut 2017 16:19
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 0
Tak.Zawada.Dusza nie czlowiek.Jest lekarzem z dzieciecego szpitala klinicznego w Białymstoku. Jesli jakieś zabiegi nie będą sprzyjać to od razu wymieniajcie u innych nawet lekarzy.Mozna tak.Moje zabiegi na poczatku nie były. do konca dobre.wymieniłam je ale trochę późno.[/quote]Orfeusz pisze:Sinner pisze:Nie pamiętam nazwiska, nie za wysoka, taka okrąglutka i bardzo miła i komunikatywna kobieta.
Wszystko wiem rzeczowa, konkretna kobieta.
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
- Sinner
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 lut 2017 16:19
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 0
Według mnie na obiedzie było maks 30 osób chyba że rozkręciło się po 13:25 jak byłem już na włościachOlgga53 pisze:Witam o to tej porze zapewne już większość dotarła na miejsce?