Nie znam takiej zupy?entropia pisze:Zupa trudno powiedziećsurówka z kiszonej kapusty
Paczka z Olecka
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Hotel Olecko marzec 2017
- majlena5
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 01 sty 2017 23:02
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 0
Strasznie gorąco grzejniki pozakrecalam zobaczymy co na to moja wspolokatorka :/
Zagapilam się i mam na 1 piętrze A na 2 pomoc chłodniej zagapilam się. Pytałam o zmianę ale mówiła że za 2 dni może się da. Bez sensu jak już się rozpakuje to przenosic.
A jak wcześniej dało radę zmienić zmieniał ktoś ?
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Staż sanatoryjny: 3
- Sinner
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 lut 2017 16:19
- Oddział NFZ: Łódzki
Ja mam i sam jestem ciekawy bo to mój debiut a rzeczy dają czy swoje? I jak tak to co proponujesz?pawel1974 pisze:Kto ma krio-komorę to proszę o opisać po pierwszej wizycie, oczywiście jak ktoś pierwszy raz idzie. Interesuje mnie to bo ja potym zabiegu dobrze się czułem.![]()
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Zamiast smażonych mięs to gotowane.Zamiast plackow tor ryz i makaron z dodatkami mięsnymi lub slodkimi.twarog lub gotowane jajka.Olgga53 pisze:Orfeusz a co było w jadłospisie lekkostrawny?
- pawel1974
- Super Kuracjusz

Rzeczy dostajesz, skarpety bawełniane do kolan, kląpy, rękawiczki, opaskę na uszy i maseczkę. Za pierwszym razem nie oddychaj szybko tylko a będzie dobrze. Pierwsze uczucie jak wejdziesz to dziwnie ale potem jest już git, za trzecim razem to już rozmawialiśmy nawet trochę w środku oczywiście nie zdejmując maseczek. Superancko sprawaSinner pisze:Ja mam i sam jestem ciekawy bo to mój debiut a rzeczy dają czy swoje? I jak tak to co proponujesz?pawel1974 pisze:Kto ma krio-komorę to proszę o opisać po pierwszej wizycie, oczywiście jak ktoś pierwszy raz idzie. Interesuje mnie to bo ja potym zabiegu dobrze się czułem.![]()
- pawel1974
- Super Kuracjusz

Rzeczy dostajesz, skarpety bawełniane do kolan, kląpy, rękawiczki, opaskę na uszy i maseczkę. Za pierwszym razem nie oddychaj szybko tylko a będzie dobrze. Pierwsze uczucie jak wejdziesz to dziwnie ale potem jest już git, za trzecim razem to już rozmawialiśmy nawet trochę w środku oczywiście nie zdejmując maseczek. Superancko sprawaSinner pisze:Ja mam i sam jestem ciekawy bo to mój debiut a rzeczy dają czy swoje? I jak tak to co proponujesz?pawel1974 pisze:Kto ma krio-komorę to proszę o opisać po pierwszej wizycie, oczywiście jak ktoś pierwszy raz idzie. Interesuje mnie to bo ja potym zabiegu dobrze się czułem.![]()
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Po czasie nikt nie wymieniał pokoju.Była co prawda pełna obsada.majlena5 pisze:Zupa była chyba grochówka ąlbo coś takiego![]()
Strasznie gorąco grzejniki pozakrecalam zobaczymy co na to moja wspolokatorka :/
Zagapilam się i mam na 1 piętrze A na 2 pomoc chłodniej zagapilam się. Pytałam o zmianę ale mówiła że za 2 dni może się da. Bez sensu jak już się rozpakuje to przenosic.
A jak wcześniej dało radę zmienić zmieniał ktoś ?
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

Entropia! Na którym łóżku jesteś?entropia pisze:krio
laser
wirówka
prądy i również masa ćwiczeń. Lekarz przemiły pielęgniarka też![]()
Pokój mam po Orfeuszu![]()
![]()
- Sinner
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 02 lut 2017 16:19
- Oddział NFZ: Łódzki
pawel1974 pisze:Rzeczy dostajesz, skarpety bawełniane do kolan, kląpy, rękawiczki, opaskę na uszy i maseczkę. Za pierwszym razem nie oddychaj szybko tylko a będzie dobrze. Pierwsze uczucie jak wejdziesz to dziwnie ale potem jest już git, za trzecim razem to już rozmawialiśmy nawet trochę w środku oczywiście nie zdejmując maseczek. Superancko sprawaSinner pisze:
Ja mam i sam jestem ciekawy bo to mój debiut a rzeczy dają czy swoje? I jak tak to co proponujesz?
W takim razie nie mogę się doczekać
Ps. Rozkład zajęć dostaliście tego samego dnia wieczorem czy dopiero na drugi dzień rano?