Ciechocinek

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
jaa
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 kwie 2013 08:32

Ciechocinek

Post autor: jaa »

Witam, czy wybiera się ktoś do Ciechocinka w lipcu?
bista
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 maja 2011 21:13
Staż sanatoryjny: 5

Re: Ciechocinek

Post autor: bista »

Ja jadę na turnus do Szpitala Uzdrowiskowego nr 1 od 18 lipca
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

A ja od 27 czerwca do 20 lipca do sanatorium ZNP. :)
grzegorz13
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 30 maja 2013 19:26
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: grzegorz13 »

a ja dojadę 15.07. 2013 :D pozdrowienia
maroko
Na forum od: 30 maja 2013 13:08

Re: Ciechocinek ZNP

Post autor: maroko »

Witam Malgosia69. Zaczynasz turnus w ZNP 27.06. Piszesz, że już zarezerwowałaś pokój (dużo wcześniej). Może się orientujesz na ile wcześniej można próbować takiej rezerwacji i jak to zrobić ? Dziękuję.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Re: Ciechocinek ZNP

maroko pisze:Witam Malgosia69. Zaczynasz turnus w ZNP 27.06. Piszesz, że już zarezerwowałaś pokój (dużo wcześniej). Może się orientujesz na ile wcześniej można próbować takiej rezerwacji i jak to zrobić ? Dziękuję.
Witaj,Maroko. Rezerwowałam pokój już w lutym,jak tylko dostałam skierowanie z ZUS-u. Zadzwoniłam,powiedziałam,że dostałam skierowanie do państwa w takim a takim terminie i zapytałam o możliwość rezerwacji pokoju. Przemiła pani zaproponowała mi jedynkę,myślała,że o taki pokój mi chodzi i troszke była zdziwiona,gdy poprosiłam o dwu osobowy pokój,gdyz jestem zwierzęciem stadnym. :lol: Wiem,że to pokój z balkonem,a o taki mi chodziło. Pożartowałyśmy, poza tym pani powiedziała o wyposażeniu pokoju. /co już wiedziałam ze stronki ZNP/. Dzwoń spokojnie, jeśli tylko będzie taka możliwość na pewno zrobisz rezerwację. :) Chcesz zarezerwować pokój jednoososobowy?
Acha, rozumie,że Ty także jedziesz do tego sanatorium, a w jakim terminie? Jesteś panem, czy panią? Pozdrawiam serdecznie . :kwiat:
maroko

Witaj Malgosia69. Dziękuję za informację. Właśnie tam się wybieram. DOSTAŁEM ;) turnus na 2-połowę sierpnia z ZUS. Jeszcze Cię zapytam, tą rezerwację zrobię w recepcji ? Dziękuję i pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tak Maroko,zadzwoniłam do recepcji i tam robiłam rezerwację. Udanego pobytu. :)
maroko

Witam ponownie Malgosia69. Już dzwoniłem i zaklepałem pokój, dziękuję za podpowiedzi. Życzę również udanego i przyjemnego pobytu oraz duuuuużo zdrówka.
bista
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 maja 2011 21:13
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: bista »

A jak jest z rezerwacją w Szpitalu Uzdrowiskowym nr 1? Jedzie ktoś od 17 lipca?
ODPOWIEDZ