Żegiestow Wiktor,27.02-20.03.2017 wyjazd z Siedlec.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2017 13:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Żegiestow Wiktor,27.02-20.03.2017 wyjazd z Siedlec.

Post autor: Briant »

No właśnie nie wiem ,jak to jest w Wiktorze.Miła pani z recepcji powiedziała,że nie ma problemu z wolnymi pokojami i można ,bez rezerwacji,przyjechać dzień wcześniej.Skoro turnus kończy się w poniedziałek,to skąd tyle wolnych pokoi?A może puszczają ludzi do domu wcześniej?No nic,dobrze by było żeby lekarz był w niedzielę obecny,to cały poniedziałek byłby wolny i uniknęlo by się kolejek :D
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2013 19:12
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Ja-ga »

A nieeee... Poprzedni turnus kończy się w niedzielę do 12 ( a nie o 10 jak pisałam). A "nasz" zaczyna się w poniedziałek od 14. OFICJALNIE. Natomiast my przyjeżdżamy dzień wcześniej, bo taka jest możliwość.(I za tą możliwość płacimy dodatkowo) Być może będziemy musieli troszkę poczekać na nasze pokoje.....I jeśli wszystko dobrze pójdzie, w niedzielę załatwimy wszystko co trzeba.
Pamiętaj, że po takiej podróży należy się odpoczynek..... :!: :!: :D panie kierowco ;)
I jeszcze może być tak, że nie tylko my pomyśleliśmy o przyjeździe w niedzielę..... :o :o :o
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zapewne doświadczeni kuracjusze także wpadną na ten sam pomysł,aby być dzień wcześniej.Jednak jeśli nawet to,nie będzie takiego tłoku jak w poniedziałek.Mówisz,ze po takiej podróży odpoczynek się należy?No cos Ty,szkoda marnować czas,do sanatorium nie jedzie się odpoczywac :D
vivaldi
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2017 08:56
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: vivaldi »

Witaj Briant!Ja również mam skierowanie do Żegiestowa tylko na następny turnus.I tu ciekawostka.Mój turnus zaczyna się 23-go marca a więc 3 dni po zakończeniu Twojego.Może i z turnusem , który trwa obecnie jest podobnie i też kończy się kilka dni przed Twoim.Pozdrawiam i powodzenia w przygotowaniach do wyjazdu
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Vivaldi.Zapewne tak jest,że dają sobie po zakończeniu turnusu ,2 dni odpoczynku od kuracjuszy :D Ty mas farta,dostales termin na wiosne,super.Dziękuję i pozdrawiam.
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:D Pogadamy po przyjeździe.... Ale to dobrze że jesteś tak bojowo nastawiony....
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:D Co pogadamy,jak mówię to można mi wierzyć,chyba ja siebie najlepiej znam,co nie? :lol: A poważnie to,jak wyjadę sobie w niedzielę rano,nie muszę się nigdzie spieszyć,muzyczka w aucie,więc podróż nie będzie męcząca.No i po czym tu odpoczywac :D
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:roll: To pewnie należysz do osób, które nie tylko się nie męczą, ale wręcz odpoczywają prowadząc auto. 8-) :o
A tymczasem w Tatrach dosypało śniegu.....
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wiesz,jak robi się coś co się lubi,obojętnie w jakiej dziedzinie,to nie męczy a sprawia przyjemność.Ja uwielbiam jeździć samochodem,z tym,że lubię duże prędkości,a w Polsce,nawet na autostradach ,nie można sobie za bardzo poszalec,bo drogowa czuwa :D Śniegiem się nie przejmuje,bo kiedy ma padać jak nie w zimie? :D Nie pociesza tylko fakt,że w okolicach mojego sanatorium,jest najbardziej zanieczyszczone powietrze w Polsce.No ale jak się zapłaci opłatę klimatyczna,to myślę,że smog zniknie :lol: :lol: :lol:
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:( A to dopiero! Gdzie to wyczytałeś? Sprawdziłam Szczawnicę i też nie jest różowo. Ale masz rację - opłata klimatyczna powinna załatwić sprawę. O śniegu pisałam na zachętę, a nie ku przestrodze..... :P
ODPOWIEDZ