Ciechocinek 16.02.2017 ZNP

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
ewinka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 paź 2014 10:48
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: Ciechocinek 16.02.2017 ZNP

Post autor: ewinka »

człowiek50 , jesteś już po pierwszych zabiegach wiec nówka sztuka jesteś :lol: napisz coś więcej o pokojach , stołówce czy jedzenie na raty, czy wszyscy razem, do której godziny trwają, no wiesz to jest ważne coby zdążyć na parkietoterapię :lol: :roll: jak będziesz miał trochę czasu to oisz wszystko co może nam być pomocne. Jakie warunki w pokojach czy w pokoju jest czajnik, lodówka, telewizor, jak jest z internetem. Podobno budynek podzielony jest na część ABiC, może już wiesz która z tych części jest nanfajniejsa. A teraz kończę życzę samych milusich chwil i płaskich parkietów :kwiat: :serce: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
czlowiek50
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2017 21:31
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: czlowiek50 »

ewinka pisze:człowiek50 , jesteś już po pierwszych zabiegach wiec nówka sztuka jesteś :lol: napisz coś więcej o pokojach , stołówce czy jedzenie na raty, czy wszyscy razem, do której godziny trwają, no wiesz to jest ważne coby zdążyć na parkietoterapię :lol: :roll: jak będziesz miał trochę czasu to oisz wszystko co może nam być pomocne. Jakie warunki w pokojach czy w pokoju jest czajnik, lodówka, telewizor, jak jest z internetem. Podobno budynek podzielony jest na część ABiC, może już wiesz która z tych części jest nanfajniejsa. A teraz kończę życzę samych milusich chwil i płaskich parkietów :kwiat: :serce: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:
No witam, no dokładnie nówka sztuka nie smigany :D , a co chodzi o zabiegi, jestem zadowolony, pokój też 3 - osobowy ale łazienka i wc na miejscu, pytasz o tv \, jest płatne w zależności od osób w pokoju ja zapłaciłem 10 zł za 21 dni,czajnik, internet jest tylko trzeba poprosić o hasło do wi-fi (darmowy). Co chodzi o kawiarnie to jak dla mnie duży minus, prowadzi ją osoba prywatna, i wierzyć się nie chce że w niedzielę była nie czynna :evil: i ogólnie nie podoba mi się że trzeba robić rezerwację stolika (płatnie 3 zł)czynna do 22 :!: :!: :!: o cenach nie wspomnę bo to zależy kto co lubi ale ......... jednak w biedronce taniej ;) ogólnie jest super bo mam takie nastawienie, a co chodzi o budynek A<B<C to miejscami widać czasy Gierka np. (winda) przy recepcji ale w częsci C jest nowa. Posiłki tak na dwie tury, i jak dla mnie wystarczająco i smacznie. Dokładniej o tym co w nowej czesci budynku jest i jak to nie wiem, nie zwiedzałem pokoj :D ale widać po korytarzach że jest super.Pozdrawiam, i życzę zdrowia.
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00

Post autor: basiat »

Parę lat temu, kiedy ja gościłam w ZNP, jedna część była dla Zus, druga dla Nfz, a trzecia ( nie pamiętam literek) była dla pełnopłatnych pobytów- dlatego jest najładniejsza ( najnowsza) :D
Miłego kurowania czlowiek50 :kwiat:
zyrafa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2017 11:17

Post autor: zyrafa »

Hejka wszystkim.U mnie nudy , pogoda nie za ciekawa.To juz czwarty dzien mojego pobytu w kolejowym. :)
Awatar użytkownika
czlowiek50
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2017 21:31

Post autor: czlowiek50 »

Witajcie ,pogodę to wszyscy mamy do bani :( a nudy zawsze na to można coś zaradzić ;) jeśli tylko ma się dobre nastawienie. :D pozdrawiam wszystkich i każdego z osobna.
ewinka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

zyrafa, czlowiek50, z pogodą to faktycznie nie trafiliście ale na pocieszenie ;) powiem że pada i wieje prawie wszędzie, głowy do góry :kwiat: :lol: grunt to dobry humor i wesołe towarzystwo, najważniejsze są zabiegi i to czy przyniosą oczekiwany rezultat, czego wszystkim życzę :kwiat: :kwiat: :kwiat:
ewinka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

czlowiek50, dzięki wielkie za wszystkie iformacje :kwiat: a że informacji nigdy za wiele, więc prośba jak posiądziesz nowe informacje to podziel się proszę z czekającymi na wyjazd :serce: w jakich godzinach zabiegi i jak wygląda sprawa basenu/ pływamy czy tylko podskakujemy w wodzie :lol: mam nadzieję że z każdym dniem jesteś bardziej roztańczony a na parkiecie śmigasz jak bączek :lol: :lol: :lol: no w końcu parkietoterapia czyni cuda :)
ewinka
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Jeszcze jedno wstydliwe pytanie :?: czy jest jakieś miejsce gdzie można spokojnie zapalić papieroska :? wiem, wiem to świństwo ale lubię dymek :P
meduza
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2017 11:49
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: meduza »

ewinko byłam tam dwa razy dymek na balkonie lub przed budynkiem ja dymka puszczałam na balkonie :lol:
zyrafa
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2017 11:17

Post autor: zyrafa »

Witam.Gdzie jest ta cukiernia co takie pyszne serniki są?
ODPOWIEDZ