Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017
Re: Dom Zdrojowy 1 Cieplice (Jelenia Góra) 30.03 - 20.04.2017
- beatrix+
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 27 wrz 2016 06:49
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 2
MarkStan pisze:Do beatrix+, Oczywiście , że myślałem o 2 kwietnia.Przecież ty będziesz , jak napisałem na zakładkę z nami przez 2 tygodnie w kwietniu b.r. A w Kielcach nigdy nie byłem.Jedynie w Radomiu najbliżej Kielc. Nic straconego, myślę, że zabiegi i występy w Cieplicach nas nie wykończą :-/. Można i pojechać kiedyś do Kielc jak zaprosisz. Ciekawe czy będziesz tak chętna kiedy zobaczysz nasze zakazane gęby hahahaha!
Mnie zakazana gęba nie przeszkadza, zwłaszcza że Ty stawiasz kawę.
Nie wiem jak Ty,ale ja jadę na rehabilitację a nie na wybory Miss
Pozdrawiam.
Fajnie, że rozgadaliśmy się trochę.Czekam aż tych rozmownych dołączy do nas więcej.W grupie na pewno weselej. Pozdrawiam
- beatrix+
- Pomocny Kuracjusz

No, ale gdyby takie łoś end goł, czyli ŻebromodoMarkStan pisze:Do beatrix+, Oczywiście żartowałem.Żebrowskim nie jestem ale i nie Quasimodo.Moim celem nr1, oczywiście też jest poprawienie stanu zdrowia.A jak się ma uregulowane nadciśnienie, to jedna kawa dziennie nie zaszkodzi.![]()
Fajnie, że rozgadaliśmy się trochę.Czekam aż tych rozmownych dołączy do nas więcej.W grupie na pewno weselej. Pozdrawiam
Rehabilitacja kofeiną na kręgosłup też dobra
A Wy, Górnicy, przeca kręgosłup zawsze pochylony macie.
Jak już pisałam, my jedziemy 20.
Będę Cię na bieżąco informować co i jak.
Pozdrowienia ze Świętokrzyskiego!
Betinka a co ty z tymi Górnikami wyjechałaś? Pewnie masz jakieś przyjemne wspomnienia z ta grupą kuracjuszy?Ja z górnikami mam tyle wspólnego, że kiedyś, dawno temu zjeżdżałem raz z pod Łabskiego Szczytu na nartach do dolnej stacji dzisiejszej SKI Arenybeatrix+ pisze:No, ale gdyby takie łoś end goł, czyli ŻebromodoMarkStan pisze:Do beatrix+, Oczywiście żartowałem.Żebrowskim nie jestem ale i nie Quasimodo.Moim celem nr1, oczywiście też jest poprawienie stanu zdrowia.A jak się ma uregulowane nadciśnienie, to jedna kawa dziennie nie zaszkodzi.![]()
Fajnie, że rozgadaliśmy się trochę.Czekam aż tych rozmownych dołączy do nas więcej.W grupie na pewno weselej. Pozdrawiam![]()
,to nawet Brodka Duchacz by Ci się nie oparła. ..
Rehabilitacja kofeiną na kręgosłup też dobra
A Wy, Górnicy, przeca kręgosłup zawsze pochylony macie.
Jak już pisałam, my jedziemy 20.
Będę Cię na bieżąco informować co i jak.
Pozdrowienia ze Świętokrzyskiego!
- beatrix+
- Pomocny Kuracjusz

Jeden przedstawiciel wówczas był.MarkStan pisze: Betinka a co ty z tymi Górnikami wyjechałaś? Pewnie masz jakieś przyjemne wspomnienia z ta grupą kuracjuszy?
Jestem przekonana, że nie zapomni tej ostatniej nocy. ..
P.s.
Jeśli coś w ogóle pamiętał. ..