Wital Gołdap od 25.02.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Marta33
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2017 09:07
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Wital Gołdap od 25.02.2017

Post autor: Marta33 »

Anka090977 pisze:Witam ja wyjeżdżam do sanatorium Gołdapi 24 lutego autokarem z Warszawy czy ktoś się wybiera na ten turnus .
Też będę w tym terminie, jadę z Olsztyna :)
Awatar użytkownika
bodana2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 lut 2012 18:05

Post autor: bodana2 »

Marta informację o budynku masz na skierowaniu z ZUS. Ale skoro jesteś w kategorii narząd ruchu, to będzie to A.
Marta33
Kuracjusz
Kuracjusz

bodana2 pisze:Marta informację o budynku masz na skierowaniu z ZUS. Ale skoro jesteś w kategorii narząd ruchu, to będzie to A.

Dziękuję za podpowiedź :) sądziłam, że to miejsce, gdzie mam się zgłosić zaraz po przyjeździe i dopiero tam otrzymam dalsze wskazówki .
Anka090977
Na forum od: 21 lut 2017 07:56

Post autor: Anka090977 »

Marta33 pisze:
bodana2 pisze:Marta informację o budynku masz na skierowaniu z ZUS. Ale skoro jesteś w kategorii narząd ruchu, to będzie to A.

Dziękuję za podpowiedź :) sądziłam, że to miejsce, gdzie mam się zgłosić zaraz po przyjeździe i dopiero tam otrzymam dalsze wskazówki .
Witam ja też mam do budynku A
syl
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2017 12:24

Post autor: syl »

Smutno mi :( ze tylko ja do budynku B :roll:
Z Warszawy podobno autobus jedzie pod samo sanatorium
osama75
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2017 15:01
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: osama75 »

Potwierdzam mi też jakaś pani z firmy autokarowej napisała że autobus z Warszawy będzie jechał aż pod samo sanatorium. No ja akurat budynek A
Marta33
Kuracjusz
Kuracjusz

Zastanawia mnie na jakich zasadach będiemy lokowani/dobierani do pokoi ? tzn czy można samemu się dobierać ze wspłlokatorką czy jest to ustalane odgórnie?
Liczę na współlokatorkę z którą łatwo będzie "współżyć" przez ten prawie miesiąc, tzn taką która nie pali/ dla mnie to ważne bo sama nie palę/ i z którą będzie można wszystko na spokojnie ustalić, aby potam każdej z nas żyło się dobrze i bez niepotrzebnej spiny.
syl
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 lut 2017 12:24

Post autor: syl »

Ja na messengerze pisze z pewną panią która w styczniu była w Witalu. Co do pokoi to w sumie mam od niej sprzeczne informacje...napisała mi ze ona po podejściu do recepcji i podaniu nazwiska od razu otrzymała kartę z numerem pokoju a potem mi pisała ze w trakcie pobytu dowiedziała się ze panie które poznały się w autokarze mieszkały razem .I teraz nie wiem , czy zwyczajnie poprosiły czy to przypadek ?
Ja też modlę się o towarzyszkę nie konfliktowa nie palaca i czysta
osama75
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 12 lut 2017 15:01
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: osama75 »

Byłem już raz w innym sanatorium i tam było tak że na początku można było sobie dobrać lokatora. Jak ktoś póżniej przyjechał to dostawał numer pokoju z kluczem dobierali tam osoby wg wieku
Marta33
Kuracjusz
Kuracjusz

syl pisze:Ja na messengerze pisze z pewną panią która w styczniu była w Witalu. Co do pokoi to w sumie mam od niej sprzeczne informacje...napisała mi ze ona po podejściu do recepcji i podaniu nazwiska od razu otrzymała kartę z numerem pokoju a potem mi pisała ze w trakcie pobytu dowiedziała się ze panie które poznały się w autokarze mieszkały razem .I teraz nie wiem , czy zwyczajnie poprosiły czy to przypadek ?
Ja też modlę się o towarzyszkę nie konfliktowa nie palaca i czysta

Mogły byśmy mieszkać razemdobrać się razem, zastanawiam sie tylko czy jest taka możliwość skoro przyjeżdżasz 25go a ja 24go :)
Nie jestem konfliktowa, nie oglądam seriali-szkoda mi na nie czasu, nie palę i nie piję alkoholu... i nie chrapię :)
ODPOWIEDZ